Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego jestem w brązie i z niego nie mogę wyjść ?

D3STROYOWSKY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedź tutaj:

Tak, to jest prawidłowa odpowiedź, niestety więszość graczy tego nie zrozumie.

Uwaga, chwila:

DRUŻYNA

Płaczesz bo miałeś niesamowite staty 100/0/0 i przegrałeś ?

A teraz ogarnij to:

czerwoni - wrogowie

zieloni - sojusznicy

niebieski - Ty ( Fizz )

- What a noob team, only i'm good in this team, my team is sh**

Summoner has been disconnected

- FCKING RETARDS, IDIOTS, FCKING NOOBS WHAT A RETARDS OMG OMG X2 ^$$&@&@

- Ok, i go troll, gg

- REPORTED *****

- Focus Fizz, and easy win

A teraz, zastanów się.

Co z tego jeżeli masz niesamowitego feeda.

Przeciwny team zawsze Cię sfocusuję i co wtedy zrobisz?

Dokładnie to, nic :]

Czasami możesz oddać killa sojusznikowi, gankuj inne linie, pomagaj i najważniejsze:

NIE FLAMUJ

Pomóż graczom jeżeli są "słabsi" od Ciebie.

Poducz ich, powiedz co mają złożyć, gdzie postawić warda i inne takie sprawy.

Zapamiętaj, wygrana zależy od Ciebie !

1390848731-U997276.png

Opublikowano

nie umiesz wyjść z brązu - jesteś chujowy. Sory, taka prawda.

prawdą to może być w silverze, ale nie w brązie.. serio.. ja tam wygrywam gry sam robiąc dariusa pod full ad z 3x bt mając 550 ad =.=

Opublikowano

A co, z dziećmi gram że się popłaczą i przestaną grać? Jeśli tak, to bardzo dobrze, poświęcę tę jedną grę, żeby ten śmieć przegrał.

Flame strasznie motywuje - o ten gość mnie obraża, pokażę mu że umiem grać lepiej od niego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

na brązie da się wygrać 3v5, bitch please. Wystarczy umieć grać. Oni podstaw gry nie znają i są to noobki bez run i żadnego doświadczenia. Jedyna rola jaką muszą pełnić to mięso armatnie, kiedy TY jesteś nafeedowany.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

@eMode

Flame motywuje? Weź wypierdalaj.. chyba lepszą motywacją są słowa typu

,, Dobrze ci idzie, kup to a będziesz lepszy, chodz ze mna, weź blue i jedziemy, chodz na topa oddam ci fraga''

niż

,, ty stara ruska szmato chuj ci w dupe jestem pierdolonym chujem i nie umiesz grać, wypierdalaj na mario pizdo jebana idz afka szmato chuj ci w dupe elo ''

Opublikowano

Cześć jestem Michał mam 14 lat i jestem w brązie 2, pozdrawiam :]

Z tym komunikatem to mój bład, przepraszam.

Chodziło o to że sojusznik się rozłączył :]

1378925531-U997276.png

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Przyda sie ja bym zmienil tylko ten fail z dialogiem i powinno sie to podpiac poniewaz codziennie ktos zaklada temat " broze co za nuby".

Nie da sie wygrac kazdej gry samemu. Ale nawet jesli sie nie jest super graczem mozna dojsc do wysokiej dywizji jezeli tylko bedziemy : dobrze farmic, grac defensywnie, chwalic i wspierac sojusznikow .

u1lc.png
Opublikowano

Wyjście z najniższej ligi jaką jest brąz jest wbrew pozorom chyba najtrudniejszym wyczynem (jeśli chodzi o wychodzenie z lig). Zobaczcie. Jeśli jest ktoś dobrym graczem ale przez pecha trafił do brązu to trafić tam team na jego poziomie to żadkość jeśli nie niemożliwość. Wszystko zależy od tego jaką wylosuje Ci drużyne.(rzecz jasna jeśli sam jesteś dobry.) Naprzykład na poziomie srebrnym trzeeba się już bardziej wykazać bo poziom ludzi których Ci dobiera zaczyna być podobny do Twojego. Innymi słowy wyjście z brązu jest fartem ,a dopiero potem możesz pokazać ile warte są Twoje umiejętności.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie czytalem tego do konca, ale z jednym sie nie zgodze. " Poducz Innych, jesli cos robia zle" ta , dobre sobie. Ostatnio jak gralem probowalem podejsc do gry z tematem, przyjaźnie i konkretnie. Chlopak na midzie feedowal i mu napisalem pare rad co zle robi i zeby to zmienil i jakies free tipy mu powiedzialem, po czym otrzymalem odpowiedz " FUCK YOU, GTFO REPORTED AND STFU". Noi jak tu komus pomoc? jebac komunikatywnosc w tej grze przepelnionej pierdolonym idiotyzmem. tyle w teamcie elo

jebac polakow

Opublikowano

Głupoty pierdzielicie... Flejm nie ma nic do wygranej/przegranej... Wygrana/Przegrana zależy od GRACZY nie od FLEJMU i to czy flejm jest czy go nie ma to jest nie istotnie bo on jakby w ogóle nie przeszkadza... Gościu wyzywa jak napisałeś w pierwszym poście. I teraz tak: Jakby przegrana i wina jest tych co wyszli i strollowali a nie tego co flejmuje no bo co z tego, że on flejmuje lol? Może po prostu się wkurza, że nikt go nie słucha i nie ma takiego czegoś jak co mają kupić :D gdzie postawić warda :D R E A L L Y? W jakim świecie... ja tego nigdy nie miałem... Chyba, ze gość gra pierwszy raz w lola i ma 20 lvl to wtedy się mnie posłucha bo na rankedzie nawet normalu nie ma szans, że ktoś się ciebie posłucha ( Wiem to z doświadczenia... ) nawet jak go ładnie poprosisz o czym my tu w ogóle piszemy? Ja rozumiem, że można się obrazić o coś ale NA PEWNO nie o flejma i wyjść L O L. O tym to ja bym mógł nawet dyskutować ale już zapomniałem co miałem napisać :> Podsumowując Yyyy flame nie ma nic do rzeczy i przez flejm się nie przegrywa tylko przez skilla gracza, po drugie ta gra dużo zależy od indywidualnego skilla bo jak masz skilla i zniszczysz to w większości przypadku wygrywasz potem teamfighty... Wiem, że teamwork daje dużo ale jak jest bez 5 vs 1 tylko 1 vs 1 i masz skilla to normalnie easy idzie wygrać prawie każdego fajta... Noo na pewno jeszcze coś bym dopisał ale teraz nie wiem co

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wyjście z najniższej ligi jaką jest brąz jest wbrew pozorom chyba najtrudniejszym wyczynem (jeśli chodzi o wychodzenie z lig). Zobaczcie. Jeśli jest ktoś dobrym graczem ale przez pecha trafił do brązu to trafić tam team na jego poziomie to żadkość jeśli nie niemożliwość. Wszystko zależy od tego jaką wylosuje Ci drużyne.(rzecz jasna jeśli sam jesteś dobry.) Naprzykład na poziomie srebrnym trzeeba się już bardziej wykazać bo poziom ludzi których Ci dobiera zaczyna być podobny do Twojego. Innymi słowy wyjście z brązu jest fartem ,a dopiero potem możesz pokazać ile warte są Twoje umiejętności.

Pozdrawiam.

Większej bzdury nie słyszałem

Jeżeli przeciwnicy są gorsi = łatwiejsza wygrana proste

Jeżeli ktoś jest w miarę "dobrym" graczem (od golda powiedzmy) i rzeczywiście jakimś CUDEM dostał się do brązu to wyjdzie z niego BARDZO SZYBKO.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

A co jeśli 4 z twojego teamu się flamuje? Piszesz im na czacie żeby przestali, a oni jeszcze do ciebie naskakują. Zamiast grać teamowo to stoją w krzakach i się flamią. 3 flamerów, 1 troll i taki masz team. Co zrobisz? Nic. 1 vs 5 nie wygrasz. Takie są realia. Nawet jak ty nie flamisz to reszta teamu to robi, a sam jeden z drużyną flamerów przeciwko ogarniętej drużynie nie wygrasz.

Opublikowano

D3STROYOWSKY, szczerze mówiąc od dzisiaj Cię nie lubie. W jednym temacie płacz, że Challenger się zachowuje jak jakieś niedojrzałe dziecko (fuck logic, rajt?), A teraz filmik który NIBY ma poprawić wszystko? Gówno wiesz, a pewnie sam siedzisz w srebrze/brązie. Już nawet Selex mi nie przeszkadza.

Teraz napiszę krótką rozprawkę co o tym wszystkim sądzę. Codziennie wchodzę na MPCForum tylko po to, żeby zaraz z niego wyjść, CODZIENNIE widzę jakiś temat z "jak wyjść z brązu/srebra."

Ja w brązie widzę graczy, którzy dopiero zaczynają przygodę z LoL'em. Wiele z nich nie ma run i porządnego ogarnięcia. Sam spotkałem polaka który po słowach: "Weź Ezreala" nie wiedział kto to jest. W brązie i srebrze (to jest jeden chuj tak naprawdę) siedzą dwa typy graczy:

1. Ci Którzy trollują hardo i chcą tam być.

2. Newbie, do których nic nie mam, bo dopiero zaczynają grę! - Do nich nic nie mam.

Jeżeli chodzi o Flame'rów, co z tego? Jeżeli ktoś ma mózg, Riot wynalazł opcje ignorowania i grania samemu bez czytania tych śmiesznych wiadomości. Sam jestem diamentem i szczerze mówiąc w brązie to gry są strasznie monotonne. Mam problemy z zasilaczem i gram powyżej 400 pingu... zjechałem LeBlanke bez problemu, tutaj jest ta różnica. DOŚWIADCZENIE
Ja wiem, znam prawie wszystkich CD postaci, kiedy się wbić, kiedy nie. Po prostu trzeba sobie wszystko rozpracować.

Większość graczy piszę tak:

L(F)ucker - Gdy ktoś użyje na nas tarczy, użyje nie wiem skilla fizza E to wszystko jest uznawane za fart. Dlaczego ludzie nie mogą rozumieć, że FUKS JEST TYLKO WTEDY, GDY GRAMY PRZECIWKO CZTEREM! Chyba, że jeszcze jakis bug.

Lol noob, killed DC! - Na każdym tierze widzimy to samo. Po co wyzywamy omg lol noob, że zabili naszego DC'ka? Wiecie, że może istnieć bait. Poszukajcie sobie jak nie wiecie co to jest.

Co do samego filmu... w nim gówno jest, tyle, żeby zachowywać się poprawnie. Nie oszukujmy się, jeżeli spotykamy trolla 3 raz (afk/flame/feed) to potem sami wchodzimy w ten łańcuch. Ja swoje trollowanie widzę inaczej, każdy inaczej. Ja się często spinam w teamie, ale za to nadrabiam grą i nie mam zamiaru się przejmować jakimiś kretynami.

Kiedy kurwa do Waszych pustych łbów dojdzie, że JESTEŚCIE TAM GDZIE ZASŁUGUJCIE.

Dodam, że obecny system jest śmieszny, w 3 tygodnie wbiłem z Gold II do Diamentu ciężko grając.

#Edit

Dlaczego ludzie biorą brąz/srebro za totalnych noobów itp? Z dwóch powodów: obrażania i nieumiejętności grania. ALE PO TO SIĘ GRA W TYCH DYWIZJACH, aby się uczyć! Co drugi temat to debilne: "DLACZEGO NIE MOGĘ WYJŚĆ?! MAMO POMUSH"

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

D3STROYOWSKY, szczerze mówiąc od dzisiaj Cię nie lubie. W jednym temacie płacz, że Challenger się zachowuje jak jakieś niedojrzałe dziecko (fuck logic, rajt?), A teraz filmik który NIBY ma poprawić wszystko? Gówno wiesz, a pewnie sam siedzisz w srebrze/brązie. Już nawet Selex mi nie przeszkadza.

Teraz napiszę krótką rozprawkę co o tym wszystkim sądzę. Codziennie wchodzę na MPCForum tylko po to, żeby zaraz z niego wyjść, CODZIENNIE widzę jakiś temat z "jak wyjść z brązu/srebra."

Ja w brązie widzę graczy, którzy dopiero zaczynają przygodę z LoL'em. Wiele z nich nie ma run i porządnego ogarnięcia. Sam spotkałem polaka który po słowach: "Weź Ezreala" nie wiedział kto to jest. W brązie i srebrze (to jest jeden chuj tak naprawdę) siedzą dwa typy graczy:

1. Ci Którzy trollują hardo i chcą tam być.

2. Newbie, do których nic nie mam, bo dopiero zaczynają grę! - Do nich nic nie mam.

Jeżeli chodzi o Flame'rów, co z tego? Jeżeli ktoś ma mózg, Riot wynalazł opcje ignorowania i grania samemu bez czytania tych śmiesznych wiadomości. Sam jestem diamentem i szczerze mówiąc w brązie to gry są strasznie monotonne. Mam problemy z zasilaczem i gram powyżej 400 pingu... zjechałem LeBlanke bez problemu, tutaj jest ta różnica. DOŚWIADCZENIE

Ja wiem, znam prawie wszystkich CD postaci, kiedy się wbić, kiedy nie. Po prostu trzeba sobie wszystko rozpracować.

Większość graczy piszę tak:

L(F)ucker - Gdy ktoś użyje na nas tarczy, użyje nie wiem skilla fizza E to wszystko jest uznawane za fart. Dlaczego ludzie nie mogą rozumieć, że FUKS JEST TYLKO WTEDY, GDY GRAMY PRZECIWKO CZTEREM! Chyba, że jeszcze jakis bug.

Lol noob, killed DC! - Na każdym tierze widzimy to samo. Po co wyzywamy omg lol noob, że zabili naszego DC'ka? Wiecie, że może istnieć bait. Poszukajcie sobie jak nie wiecie co to jest.

Co do samego filmu... w nim gówno jest, tyle, żeby zachowywać się poprawnie. Nie oszukujmy się, jeżeli spotykamy trolla 3 raz (afk/flame/feed) to potem sami wchodzimy w ten łańcuch. Ja swoje trollowanie widzę inaczej, każdy inaczej. Ja się często spinam w teamie, ale za to nadrabiam grą i nie mam zamiaru się przejmować jakimiś kretynami.

Kiedy kurwa do Waszych pustych łbów dojdzie, że JESTEŚCIE TAM GDZIE ZASŁUGUJCIE.

Dodam, że obecny system jest śmieszny, w 3 tygodnie wbiłem z Gold II do Diamentu ciężko grając.

#Edit

Dlaczego ludzie biorą brąz/srebro za totalnych noobów itp? Z dwóch powodów: obrażania i nieumiejętności grania. ALE PO TO SIĘ GRA W TYCH DYWIZJACH, aby się uczyć! Co drugi temat to debilne: "DLACZEGO NIE MOGĘ WYJŚĆ?! MAMO POMUSH"

Mistrz, nie do końca ale w większości jestem z tym zgodny i nawet cię chyba rozumiem :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@2UP

ŁAŁ Stary. Zatkałeś mnie.

Masz racje, bo każdy zasługuje na ligę, w której jest!

Gdy już taki gracz z brązu załapie skilla to ma szanse wbić się wyżej, a reszta retardów zostaję tam gdzie jest ich miejsce.

Co z tego, że ktoś tam ma golda skoro był boostowany i gra z kimś kto wbił sam tą dywizje, skoro ten 1 niszczy im grę, bo to brąz co skilla nie ma.

Cieszę się, że idzie nowy sezon, bo będę mógł od nowa zacząć, bo teraz już się o dywizje nawet nie martwię, bo gram dla funu. Gdybym miał się spinać o moją dywizję tak jak dzieci co się nie mogą wybić to bym się dawno pociął...

CIESZCIE się, że LOL NIE JEST PŁATNY, bo twórcy gry mogli chcieć za niego pieniądze jak np. Blizzard za swoje produkcje (wiem słabe porównanie).

Ja się CIESZĘ nawet z tego, że jestem w Brązie II, bo nie V. Postarałem się wygrałem 5 na 10 meczy kwalifikacyjnych. Mało brakowało, a byłbym z Srebrze V.

To moja opinia, pewnie teraz te retardy z brązu/potato/drewna i miedźi będą mnie wyzywać jaki to słaby jestem ^,^

Opublikowano

Też jestem w brązie, obecnie 3. Ledwo co zacząłem grać po dłuższej przerwie ranki to od 60 punktów wbiłem już w dwa mecze (z czego 1 z kolegą, teraz jest w goldzie 5, lecz wcześniej był ok. silvera 2) jestem przy wychodzeniu. Po prostu musisz MIEĆ MIDA/ADC. Inaczej nie da się wyccarować (doświadczenie), musimy mieć dmg, a twój team ma tanować i walić cc. Poproś w lobby, żeby budowali się pod tanka, doradzaj itemy i nie wykazuj swojego obywatelstwa. Jeżeli masz to graj z kolegą, a jeżeli grasz wystarczająco dobrze to może cię nawet carrować. Ew. jak chcesz mogę z tobą zagrać ale o tym już pisz na PW.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Do wszystkich co mówią, że obrażanie nie motywuje: Czy nigdy nie staraliście się być lepsi od takiego toksycznego gracza?

Oczywiście nie chodzi o blame typu : Ja pierdole omg twoja stara ssie mi pałe a ty się patrzysz lol jesteś skurwysynem omg alalala pierdol się gimbusie i polaczku pierdolony

Tylko o "blame" typu:

"Ssiesz i grasz jak ziemniak."

Uwierzcie, że to czasami działa. Nie działa zawsze gdyż każdy inaczej to pojmie. Jeden powie, że nie będzie grać z chujem, który tak napisał, a drugi postara się być lepszy od tego gracza, który to napisał i pokazać, że tak naprawdę nie gra jak ziemniak.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Przeczytałem ten poradnik i powiem tylko tyle.

ŚMIECH NA SALI !

Udajesz jakiegoś prosa który się na tym zna ? Sory ale muszę to powiedzieć. (Do autora)

Gówno wiesz na ten temat, ponieważ nie wygrasz gry jeżeli twój team jest zbyt słaby, nie umie grać itp.

Więc nie wmawiaj ludzią, że to ich wina.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Odpowiedź tutaj:

Tak, to jest prawidłowa odpowiedź, niestety więszość graczy tego nie zrozumie.

Uwaga, chwila:

DRUŻYNA

Płaczesz bo miałeś niesamowite staty 100/0/0 i przegrałeś ?

A teraz ogarnij to:

czerwoni - wrogowie

zieloni - sojusznicy

niebieski - Ty ( Fizz )

- What a noob team, only i'm good in this team, my team is sh**

Summoner has been disconnected

- FCKING RETARDS, IDIOTS, FCKING NOOBS WHAT A RETARDS OMG OMG X2 ^$$&@&@

- Ok, i go troll, gg

- REPORTED *****

- Focus Fizz, and easy win

A teraz, zastanów się.

Co z tego jeżeli masz niesamowitego feeda.

Przeciwny team zawsze Cię sfocusuję i co wtedy zrobisz?

Dokładnie to, nic :]

Czasami możesz oddać killa sojusznikowi, gankuj inne linie, pomagaj i najważniejsze:

NIE FLAMUJ

Pomóż graczom jeżeli są "słabsi" od Ciebie.

Poducz ich, powiedz co mają złożyć, gdzie postawić warda i inne takie sprawy.

Zapamiętaj, wygrana zależy od Ciebie !

Dziwne pytanie czemu jestes w brązie nie chce ciebie obrazic ale kto jest w brązie to jestes słaby

Opublikowano

Szczerze to ja gdzieś mam ranking,chcę po prostu gry na poziomie,gdzie czat będzie spokojny i gra jakoś wyglądała,a nie jednostronny roflstomp naszego lub ich teamu. Co do tematu flame'u,jeśli wkurwiasz się przed grą i obwiniasz innych to nie jest gra dla ciebie i radzę porobić coś innego.

Opublikowano

Ludzie przestańcie pisać tematy JAK WYJŚC Z BRĄZU BO TO JEST CHORE NAPRAWDĘ . Kolega prosił mi nie abym wyccerował go z bronzu III ok udało mi się ma teraz gold IV ale naprawde to co ja grałem z '' brązami '' to jest smutne nie wiedzią co to PICK ORDER CALL ORDER ktoś picknie randomowi laina tamten odrazu trolluje grasz adc zabierzesz golemy lub red junglerowi idze na afk greeduja na tym bronzie bardziej niz moja babcia w biedronce to jest naprawde chore tam nie ma poziomu poprostu naucz się grać to sam wyjdziesz z tego syfu Pozdrawiam Diamond II <3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozatym wszystkim co tutaj wypisaliscie to nie placzcie tak ze w brazie i silverze jest tak i tak. Wejdziecie do platyny podjarani ze zobaczycie prawdziwy styl grania to po paru gierkach wyjebiecie monitor przez okno ;-)

W brazie idzie sie chociaz pobawic bo jest lajt ale wchodzac wyzej gold, plat to ło kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...