Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego jestem w brązie i z niego nie mogę wyjść ?

D3STROYOWSKY

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W goldzie jest podobnie. Ale zawsze jak jest PL albo jakis dziwny nick to only flame. Nawet sie juz nie przyznaje do pochodzenia. Jak widze polaka block ragequit i wylaczam komputer. Bo wiekszosc to: mid or feed. Pick order. Stfu. Noob. Itd. Pozdro polska spolecznosc. Lol powinien posiadac ograniczenie wiekowe.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

W goldzie jest podobnie. Ale zawsze jak jest PL albo jakis dziwny nick to only flame. Nawet sie juz nie przyznaje do pochodzenia. Jak widze polaka block ragequit i wylaczam komputer. Bo wiekszosc to: mid or feed. Pick order. Stfu. Noob. Itd. Pozdro polska spolecznosc. Lol powinien posiadac ograniczenie wiekowe.

Z ograniczeniem wiekowym się zgodze :), natomiast myślę że jest też część Polaków którym nie jest obca kultura :>.

Opublikowano

Z ograniczeniem wiekowym się zgodze :), natomiast myślę że jest też część Polaków którym nie jest obca kultura :>.

jest tez duzo osob. Szanuj innych a bedziesz szanowany. Tylko najgorsze jest to ze polscy gracze obwiniaja kogos czasem za wlasne bledy... boja sie przyznac.

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

jest tez duzo osob. Szanuj innych a bedziesz szanowany. Tylko najgorsze jest to ze polscy gracze obwiniaja kogos czasem za wlasne bledy... boja sie przyznac.

Bym powiedział że to nie kwestia pochodzenia tylko raczej dywizji w której grasz, bo nie tylko Polacy uważają że są bezbłędni i to nie ich wina;).

Opublikowano

LoL posiada ograniczenia wiekowe, jednak i tak dzieci dadzą wiek powyżej 18 roku życia

Autor chyba próbuje być fajny ale mu nie wychodzi.

Przeczyta ten temat powiedzmy brąz który flame'uje, pomyśli chwile (taaa, co ja gadam) i powie:

Pewnie siedzi w brązie, noobek, i dalej pójdzie flame'ować na swój team

Tego się nie powstrzyma, bo i tak nikt cię nie posłucha, bo każdy (brąz/silver) myśli, że on jest najlepszy a reszta to debile

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

LoL posiada ograniczenia wiekowe, jednak i tak dzieci dadzą wiek powyżej 18 roku życia

Autor chyba próbuje być fajny ale mu nie wychodzi.

Przeczyta ten temat powiedzmy brąz który flame'uje, pomyśli chwile (taaa, co ja gadam) i powie:

Pewnie siedzi w brązie, noobek, i dalej pójdzie flame'ować na swój team

Tego się nie powstrzyma, bo i tak nikt cię nie posłucha, bo każdy (brąz/silver) myśli, że on jest najlepszy a reszta to debile

posiada. Ale wiek kazdy sam moze wpisac dowolny. W brazie nie ma wszystkich flamerow. Albo jest flame albo unskilled. Ale jaki skill taka dywizja. Ja wyszedlem z bronze 5 i jestem z sb dumny :)

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dzień w dzień o bronzie, silverze ;d. Troche tego za dużo, a tematów takich jak ten już było mnóstwo. Co wy na to że w dziale propozycje dot. forum zgłosimy nowy dział w Leage of legends, Problemy dotyczące silvera/brązu.

Opublikowano

Nie można wyjść brązu? zobaczcie mój lolking. Z ELO brązu 3 wbiłem w tydzień silver 3, prawie silver 2, ale teraz jest coraz trudniej i trudniej będzie wyjść. Dodam, że tułałem się po brązach 1-5 przez 4 miesiące, ale w ciągu 1 tygodnia wyszedłem ;) streamy są bardzo pożyteczne, można zobaczyć profesjonalnych graczy i coś podłapać :D

Opublikowano

Na niskim poziomie rankedów (brąz srebro) ja wyszedłem grając kilkadziesiąt meczy. Z czegoś takiego najlepiej wyjść mainując jakąś postać z aoe dmg. Brałem kate i wukonga, ew. luciana  jak tylko bot mi zostawał  i wygrywałem sam gry, na kacie wystarczy poczekać aż się sojusznicy wbiją 1 , wukongiem na topie pod ad pene i tanka idziesz i solo robisz adc + middera . Jak grasz adc to bijesz najbliższego wroga nie idziesz przez cały team fight żeby focusować adc przeciwnika.

Opublikowano

na brązie da się wygrać 3v5, bitch please. Wystarczy umieć grać. Oni podstaw gry nie znają i są to noobki bez run i żadnego doświadczenia. Jedyna rola jaką muszą pełnić to mięso armatnie, kiedy TY jesteś nafeedowany.

Jakie 3v5... Ostatnio porzyczyłem na kumpla konto na czas bana, 30 lvl brąz 2, 2 wyszło z mojego teamu, 3 ssało i nie wiedzieli co się wogóle dzieje, ale ja na szczęście grałem shyvaną. Po złożeniu feral + wits end + sunfire cape, wjeżdzałem solo w 5, a oni nie wiedzieli co się dzieje, bo przecież mieli armor, a ja ad postacią jechałem ich jak bure suki, zaczeli mnie wyzywać od hackerów, 2 wyszło z gry i praktycznie solo wygrałem mecz.

Przykro mi realia brązu. Nawet najsłabszy gold niewyboostowany, wyjdzie z brązu bez problemu. Sprawdzone.

Opublikowano

2 wyszło z mojego teamu, 3 ssało

Czyli ty ssałeś czy ja czegoś nie pojmuje? :D

@TOPIC

Choć nigdy nie byłem w brązie, to chyba aż tak źle być nie może. A ten poradnik to oczywista oczywistość. Kto ma być w brązie to tam zostanie, a kto ma z niego wyjść to wyjdzie. Proste. Jeśli ktoś próbuje z niego wyjść bez skutku, to polecam pooglądać gry "topki" na prawdę wiele można się z nich nauczyć ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ja miałem taką sytuację, na poważnie wziąłem się za rankingowe gry w sezonie 3.

Wylądowałem w brązie 1, za wygraną grę dostałem ok. 3 punkty, a za przegraną -16.

Większość gier wygrywałem, ale jestem osobą grającą ok. 1/2 mecze dziennie więc sezon skończyłem własnie w brązie 1.

Teraz w nowym sezonie na początku wylądowałem w silver IV po około 40 grach wszedłem do Gold V.

Moim zdaniem jeżeli umiesz grać to prędzej czy później wyjdziesz z brązu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...