Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] BlackLegend

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie działał ponieważ ostatnio wyskoczyła aktualizacia warrocka dowlander przy załączeniu gry i nie będą działać trzeba czekać na nowe haki

Opublikowano

Nie będzie działał ponieważ ostatnio wyskoczyła aktualizacia warrocka dowlander przy załączeniu gry i nie będą działać trzeba czekać na nowe haki

Ale pier.olisz głupoty za przeproszeniem, 3 minuty temu wyłączyłem hacka i wszystko działało dobrze, na win xp 32 bit.

Hack działał jakies 2h czyli nie wywala. Jednak jest cos co mi sie nie podoba, mianowicie nie mogę włączyć gps-a, moze nie umiem a moze go nie ma ;D

Opublikowano

Działał normalnie ... Ale teraz jak chciałem to mi się WARROCK wyłancza .. : // ??

Wyłącz antywirusa, zaporę. Uruchom hacka jako administrator.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chciałem się zapytać, czy można coś zrobić żeby przy użyciu weaponbinder nie wywalało z gry. Tzn wybieram np w 2 slot mp5k gold wszystko ladnie zaczynam z niego strzelac, a on dzwięku zadnego nie wydaje i po chwili party program detected. :/ A hack ogólnie zaje..sty !

Opublikowano

Nie sprawdzałem hacka ale jeśli jest tylko opcja on/off to nie da się stopniowo. Da się jeśli masz np 200/400/600 itd.
Sprawdź to po prostu. Jeśli nie to... nie.

Opublikowano

Wszystko fajnie działa, ale proponuje zrobić do tego lepszego aima, ponieważ ten nie jest do użytku, a opk na zombi nie działa na wszystkich mapach tak jak powinno, no i pytanie, czy jest tutaj opcja że jak mam opk na normal mapkach że tepa poza teren wyznaczony na którym nas deda, czy jest tutaj taka opcja żeby ta granica na nas nie działała i abyśmy spokojnie mogli stać na tych terenach? bo denerwuje trochę to że chce opk i padam co kilka sek zamiast innych rozwalać. ;d

to tyle, daje like :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...