Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venture 85 Cap\Skill Extensions\Set System\Ancient Skills\Opening date 2013-09-13

Aplauz1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedno pytanko, jaki tu jest cap... ? chodzi mi o skille i degre, skille rozumiem ze do 85 i degree 8?

cap 85 dg 8 , zaczynamy z ekipą , zapraszam pm Xaron, Szefunio, Buke guild RED rektrutuje

Opublikowano

Na starym Venture swego czasu byłem najlepszy, lecz początkiem upadku było przekombinowanie ze skillami i sbot. Na początku bez żadnego bota było super, ale i tak stwierdzam że był to najgorzej zmarnowany czas w moim życiu.

14mxpnc.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Gdy próbuje uruchomić ten serwer przez launchera to nie wyskakuje mi start. Grę ściągnąłem z oficjalnej strony. Proszę o szybką pomoc.

Zamknij i włącz na nowo launcher, jak nie działa wyłącz okienka w tle powinno pomóc.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

@up.

Ja będę grał ,ale niejestem pewny kiedy ponieważ update starego klienta staje na 20% a ściąganie nowego na 13%...

Ja z tymi klientami też miałem problemy spróbuj ściągnąć wersje MEGA z oficjalnej strony. Mi tylko to poprawnie chodziło.

Opublikowano

Ja z tymi klientami też miałem problemy spróbuj ściągnąć wersje MEGA z oficjalnej strony. Mi tylko to poprawnie chodziło.

Podali mi już link na elite do innego uploadu i za jakiś czas widzimy się na serverze.

Valachi.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać o polską gildie RED czy w ogole ktoś tam gra , odkąd gram na serwerze nie widzialem nikogo z ów gildii.

Nie ma tej guildi na serwerze ale jeśli już grasz to jes już 5 polaków, więc można założyć własną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , zapraszam serdecznie na serwer , miła atmosfera , eventy w weekendy(2x exp,drop,trade itd) Dziennie ok.100osób online ,serwer full legit (nie dziala bot itd.) Więc nie ma co sie spodziewać 300online.Jedyny problem jest taki ze nie gra tu zbyt wielu polaków, dlatego też zachęcam do gry.W grze _Thief_ .

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...