Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić taki text?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę napisać publikację swojego serwera. Mam pytanie. Jak zrobić taki kolorowy text jak tu http://www.mpcforum.pl/topic/1003565-spis-skryptow-i-poradnikow-userow-mpc-forum/. Wiem że trzeba korzystać ze strony cooltext.com, ale jak zrobić żeby potem text wyglądał jak zdjęcie nie jak link do zdjęcia? Dajcie link do jakiegoś TuTa albo coś

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Robisz na cooltext pozniej kopiujesz adres url ,wchodzisz na strone imageshack.eu wklejasz tam adres url grafiki i pozniej masz tam linki na dole jak juz przeslales ten napis

i wybierasz kod forum a pozniej go kopiujesz do publikacji serwera:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

To zrobisz nawet w power point czy jak to ma albo paint gimp ;p Jeśli robisz to na stronie to logiczne jest to że dostanesz linka no chyba ze robisz u sb na kompie to zapisujesz ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Wrzuć na imagineshack i odtwórz w pełnym rozmiarze, kopiujesz link i dodajesz za pomocą "Grafika"

Liczę na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...