Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer po formacie i stek anomali

Jacek1882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wymieniłem sobie cały komputer specyfikacje intel core i5 4670 LGA1150 płyta główna Gigabyte B85M-D3H Ultra durable ram hyperx blue 4gb 1600 (chwilowo 4 gb potem 8 lub 12) i karta graficzna jakaś nvidia 2gb ddr5 dysk 1tb cuda i proble polega w tym oddałem go do formatu bo po wymianie tych częsci system się wysypał nie miałem możliwości formatowania go w domu więc komputer wrócił do mnie więc zabrałem się za instalacje wieśka 2 gra conajmniej na ustawieniach wysokich powinna mi chodzić bez problemu a tym czasem tnie się nie wiem jak jakieś emo żyletkami dałem na minimalne też się cieła strasznie więc nie wiem o co chodzi potem zainstalowałem far cry'a 3 nie chodzia na średnich na wysokich a na minimalnych działa płynnie bez problemu problem mam następny strony typu facebook i inne nie wczytuje się grafika stan stron tak jak by surowy tylko youtube chodzi na każdej przegldarce tak samo orgin nie działa pokazuje mi że logowanie w trybie online nie możliwe itp nie wiem czym to idzie po prostu może macie jakieś pomysły czym to może być spowodowane aaa dodam iż po ściągnięciu programu HWinfo 64 wykazywało mi 2 karty graficzne moją i tą z integrowaną więc w biosie wyłączyłem zintegrowaną ale dalej tylko na minimalnych wymogach chodzi z góry dziękuje za pomoc :) i sorrki za moje błędy orto jestem dyslektykiem czy jak to się tam nazywa

Opublikowano

Napisz konkretny model tej karty graficznej, bo to że ma 2GB to nic nie znaczy. Możesz też napisać jaki masz zasilacz (tylko też dokładny model i moc), żeby od razu było.

Opublikowano

Napisz konkretny model tej karty graficznej, bo to że ma 2GB to nic nie znaczy. Możesz też napisać jaki masz zasilacz, żeby od razu było.

zasilacz 550 ASUS Nvidia GTX650

Opublikowano

Tu masz test tej karty. Na niej większość nowych gier będzie działała właśnie na niskich nie które może na średnich.

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/geforce-gtx-650/strona/18288.html

Napisz też czy instalowałeś od nowa system czy nie, bo z tego postu to nie wiadomo. Jeśli nie to najlepiej zrób formata i od nowa zainstaluj system.

A zasilacz nie tylko moc ale także konkretny model i firma.

Opublikowano

Tu masz test tej karty. Na niej większość nowych gier będzie działała właśnie na niskich nie które może na średnich.

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/geforce-gtx-650/strona/18288.html
Napisz też czy instalowałeś od nowa system czy nie, bo z tego postu to nie wiadomo. Jeśli nie to najlepiej zrób formata i od nowa zainstaluj system.

A zasilacz nie tylko moc ale także konkretny model i firma.

To jest OCZ ZT SERIES 550 to jest modularny
Opublikowano

Stery wgrałeś bo nie wyczytałem? Ocz to dobra firma ;].

+ podepnę się pod odpowiedź modelar'a.

Tak jeszcze dziś sciągnąłem program Driver Easy no i uzupełniłem brakujące kodeki stery itp i nic
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie jak pozbyć się certyfikatów mam je na wszystkich przeglądarkach oraz dlaczego nie doczytuje mi grafiki na stronach typu facebook albo jak coś wy googluje z obrazków to też połowy nie ma nie jestem informatykiem wieć się nie znam może ktoś mi pomóc ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...