Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w klasie

This is Skill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W klasie mam taki problem, ogólnie jestem średnio lubiany mam 1 takiego w miarę kolege w klasie, jak jest ok to jest spoko ale czasem coś koledzy sobie ubzdurają i dogadują i mówią po przezwisku "rasiak" co mnie bardzo wqrza. Jestem w 3 gimb. Jak na to poradzić? Przejmować się tym?

Ps. Nie dam i w pysk bo są lepsi ode mnie i to taka szkolna "elita" :P

Opublikowano

Jak byłem w 1 klasie gimbazy to miałem podobnie, ale dojebało się frajerom raz czy 2 i było ok :] Potem w 3 żadnej spiny nie łapali itp

Opublikowano

Powiedziałbym pogadaj z nim szczerze i powiedz, że Ci się to nie podoba ale byłem w gimnazjum i wiem co i jak więc radzę Ci jakoś przetrzymać ten ostatni rok a w szkole średniej od początku nie pozwalać sobie na takie coś ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Też na mnie mówili przezwiskiem, nie reagowałem ( nawet próbował mi ręką machać przed ryjem itd, i nie zwróciłem uwagi, tzn poszłem w inną stronę ) i pochwal się rezultatami :) Zadziała to

Opublikowano

Skoro uważasz siebie za gorszego od nich, to jednak z Tobą jest coś nie tak. Czytając ludzi takich jak :

Jak byłem w 1 klasie gimbazy to miałem podobnie, ale dojebało się frajerom raz czy 2 i było ok :] Potem w 3 żadnej spiny nie łapali itp

Chce mi się śmiać. Wielcy internetowi fajterzy xD. Zwyczajnie olewaj ich.

Arigato.

Opublikowano

" Gdy brat brata uderzy to znaczy że stracił swoją twarz " jak nie chcesz mieć kłopotów to olewaj a jak nie o przywal mocno i zdrowo zeby poczuli szacunek do ciebie;p

Opublikowano

Przywalisz im/zrobisz im coś będziesz miał problemy, mówię Ci.

Olewaj po prostu.

Nie kłóć się z idiotom, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem ;)

Opublikowano

Jak jesteś tak "mniej więcej lubiany" to olewaj ich i tyle. Jesteś ostatni rok w gimbazie, jak pójdziesz do szkoły średniej to się to unormuje ;)

Opublikowano

Hej kolego, pisałam w innym temacie coś na ten temat - też mi typy dali pseudo, dwa dokladniej ktore mnie wkurzaly jak bylam w 2 chyba gimnazjum, trzeba to wziąć na miękko, jak widzą,że Cię to wkurza to ich to nakręca. Nie denerwuj się, tylko weź to na klatę, ja miałam dwa i rzuciłam do nich kiedyś żeby się zdecydowali na któreś,bo nie mogę przywyknąć. Zobaczyli,że ich gadanie po mnie spływa i dali mi spokój, ba, jakiś czas później zaczęlismy się dogadywać. Powiedz im któregoś dnia,że w sumie nie jest złe, podziękuj im, powiedz,że zawsze chciałeś mieć jakieś pseudo. Wierz mi, jeśli zrobisz to wiarygodnie, nie minie kilka dni i oleją.

Opublikowano

musisz zablyszczeć :D

weź np. solo z jakimś typem i dojeb go

tylko patrz kogo bierzesz żebyś wpierdol nie dostał :D

albo zmienić styl ubierania się

najlepiej na skajcika :p

jak chodziłem do gimbazy to też był taki kolo co ubierał się jak lalunia to dzień dzień dostawał wpierdol

41196912334212939960.png

Opublikowano

musisz zablyszczeć :D

weź np. solo z jakimś typem i dojeb go

tylko patrz kogo bierzesz żebyś wpierdol nie dostał :D

albo zmienić styl ubierania się

najlepiej na skajcika :P

jak chodziłem do gimbazy to też był taki kolo co ubierał się jak lalunia to dzień dzień dostawał wpierdol

Nie skejt tylko dres jak lalunia się ubierał ? to pewnie pedał ! podróba bibera xD nie no tak serio bez beki musisz postawić się twardym charakterem musisz postawić na swoje oraz to olewać z czasem to przeminie i zapomną wyjdziesz z gimbazy to będzie dobrze ;)

Opublikowano

Pojedz mu,np spierdalaj :/

Trzeba było rżnąć kozaka od pierwszy gimb to teraz byś też był ,,elita''.

To nie wszystko stracone pierdolnąć raz a dobrze i będzie git.Ew wcześniej na przypakować trochu jak trzeba.Ale to z biciem w 3 klasie to trzeba ostrożnie ,bo to można wpaść zachowanie będzie chujowe i Cie do szkoły nie wezmą ,nie wiem do jakiej tam chcesz.

Opublikowano

To nie wszystko stracone pierdolnąć raz a dobrze i będzie git.Ew wcześniej na przypakować trochu jak trzeba.Ale to z biciem w 3 klasie to trzeba ostrożnie ,bo to można wpaść zachowanie będzie chujowe i Cie do szkoły nie wezmą ,nie wiem do jakiej tam chcesz.

pakernia i bicie się? ciekawe spojrzenie.

@top

zlewaj to, naśmiewanie się jest do czasu, potem jak nie będziecie reagować to im się znudzi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...