Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozwiązać ten problem.

hardkor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem.Niby znam na nie rozwiązanie tylko nie wiem czy dobre.Taki koles mnie wkurwia.Jedziemy do szkoły autobusem i wtedy on mnie wkurwia i co mnie z tym robić myślałem mu wpierdolić ,ale w autobusiemu nie wpierdole ,bo mnie wyjebią on czuje się bez karny.Jak on mnie wkurwiał to ja mu też coś powiedziałem to mówił cho sie bić .I co mi z tym zrobić.Wyjść i mu wpierdolić równo ,on jest starszy 1-2 ale i bym może dał rade a jak jestem mocno wkurwiony to i bym raczej dał rade.To nie jest jakiś "koxu" ,że jest nie wiadomo ile silnieszy może nie wiele.Normalnie tak sie wkurwiam ,że wkońcu nie wytrzymam i mu wpierdole.Tyle dodam ,że siły mam na tyle ,żeby na klate wziąść 90 kg.

Myślałem gówno ignorować ,ale to nic nie daje.

Co mi radzicie.

O tym co ja myślałem to wpierdolić mu wkońcu i to porządnie.

Opublikowano

Może o innej godzinie jedź autobusem.

to jest nie możliwe ,żadnych autobusów nie ma jeden w tą stronę i jeden s powrotem tak na wieś autobusy dają...

Dobra mówicie wpierdolić ,też tak myślałem. Tylko myślę jebancowi podejść z całej siły strzałe w nos na glebe go i przytrzymać kolanem klate jego i napierdalac po ryju i przekop mu. Najpierw to też po nim coś wymyśle pojadę po nim i on powie wyjdz i cho sie bic i w tedy.

Sorry za tą moją kulture ale tak wkurwiony jestem ,ze dzien się bede uspokajać.

Tyko jeszcze jedno pytanie wraze konsekwencji to ile może grozić nie letniemu za wpierdolenie.

Opublikowano

To wpier mu i nie przyjdz do szkoly tylko udawaj chorego i nie bedzie mial dowodu na to ze to ty :P

Opublikowano

Masz tyle siły by WZIĄĆ 90 kilogramów na klatę, ale siły na słownik, czy zwykłą książkę to już nie?

Jak dla mnie dajcie sobie w mordę, a prędzej czy później pójdziecie na piwo - czytaj. Soczek Pysio o smaku kiwi.

Arigato.

Opublikowano

Pokaż, że się nie boisz. Psychicznie go zniszcz, wjedź mu na psychę i powiedz "chcesz to kurwa choć śmieciu w morde jebany". Jak jest normalny to nie podejdzie xD

Opublikowano

Powiedz mu coś , a jak to nie pomoże to wyj*b mu , niech nie myśli że jesteś słaby żeby sobie tak cały czas nie robił ;)

jKg5ueJ.png

Opublikowano

Agresja, agresja...każda linijka wali agresją...więcej bluzgów niż tekstu...nie, nie wpie**olić mu. Użyć mózgu i znaleźć rozwiązanie ambitne a nie na poziomie neandertalczyka. Z resztą nie napisałeś czym Cię wku**wia, więc istnieje możliwość, że to Ty masz problem ze sobą.

Edit: Żeby mi nikt nie płakał,że nie dałam rozwiązania - zastanów się najpierw, czy problem na pewno leży w kolesiu a nie w Tobie. Jesli nadal uważasz,że w nim to z nim pogadaj. Naprawdę nie trzeba od razu wyciągać łap, całe zycie każdego problemu nie będziesz rozwiązywał pięścią. Bądź tym mądrzejszym.

Opublikowano

Agresja, agresja...każda linijka wali agresją...więcej bluzgów niż tekstu...nie, nie wpie**olić mu. Użyć mózgu i znaleźć rozwiązanie ambitne a nie na poziomie neandertalczyka. Z resztą nie napisałeś czym Cię wku**wia, więc istnieje możliwość, że to Ty masz problem ze sobą.

Edit: Żeby mi nikt nie płakał,że nie dałam rozwiązania - zastanów się najpierw, czy problem na pewno leży w kolesiu a nie w Tobie. Jesli nadal uważasz,że w nim to z nim pogadaj. Naprawdę nie trzeba od razu wyciągać łap, całe zycie każdego problemu nie będziesz rozwiązywał pięścią. Bądź tym mądrzejszym.

Ja tego typa znam od małego to patologia jest i jemu normalnie nie przetłumaczysz.Chyba zrobie tak jak inni mówią ,wpierdole mu.Próbowałem różnych rzeczy typu ignore i to nic nie daje.

Opublikowano

A jak jest durny to poleci poskarzy,zgłosi czy coś i będziesz miał gorzej przerąbane niż teraz. Znaczy tyle w Twoim życiu, że nie możesz go olać do momentu jak nigdy więcej nie będziesz miał z nim styczności? Twardym trzeba być...

Opublikowano

Jeżeli gościu bierzesz 90 na klate to zapewne wyglądasz jak kulturysta... Więc żaden frajer by do Ciebie nie skakał... Chociaz pewnie jest w tym problem, że te 90 to zawyżenie w chuj, czyż nie?

Ale jeżeli serio jestes taki paker to wystarczyło by poświecić łapą i by sie zląkł...

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Czemu w dzisiejszych czasach stawia się na wzbudzanie strachu zamiast szacunku..;_; i czemu używa się pięści zamiast mózgu...Zachowaj się jak człowiek cywilizowany...

Opublikowano

ayna ma tutaj całkowitą racje moim zdaniem. Moim zdaniem jak z gościem się nie da dogadać to możesz go ośmieszyć lub pokazać że nie może sobie z ciebie żartować ale w inny sposób niż pobicie go do nieprzytomności bo w tym wypadku będziesz miał tylko bardziej przesrane. On dostanie a ty będziesz mu płacił odszkodowanie czy jakieś inne coś za pobicie. Ale jeśli to co jest mówisz jest prawdą i go ośmieszysz czy cokolwiek innego to prawdopodobnie wyleci do ciebie z pięściami bo nie wymyśli nic innego (zresztą jak 80% ludzi którzy tu piszą) możesz się że tak powiem bronić. Wtedy jest to w sumie w obronie własnej więc masz prawo mu walnąć raz czy dwa a z tego co piszesz z tym nie powinno być problemu.

Opublikowano

Pogadaj z typem, ( jeżeli się da ^-,- ), a jak nie to mu powiedz dosadnie, żeby już lepiej nie zaczynał. :)

To patologia z tym nie da się gadać normalnie.Tego czubasa on 1 podstawówki znam.

ayna ma tutaj całkowitą racje moim zdaniem. Moim zdaniem jak z gościem się nie da dogadać to możesz go ośmieszyć lub pokazać że nie może sobie z ciebie żartować ale w inny sposób niż pobicie go do nieprzytomności bo w tym wypadku będziesz miał tylko bardziej przesrane. On dostanie a ty będziesz mu płacił odszkodowanie czy jakieś inne coś za pobicie. Ale jeśli to co jest mówisz jest prawdą i go ośmieszysz czy cokolwiek innego to prawdopodobnie wyleci do ciebie z pięściami bo nie wymyśli nic innego (zresztą jak 80% ludzi którzy tu piszą) możesz się że tak powiem bronić. Wtedy jest to w sumie w obronie własnej więc masz prawo mu walnąć raz czy dwa a z tego co piszesz z tym nie powinno być problemu.

Mówisz ośmieszyć go to podpowiedz ktoś kilka takich tekstów ,żeby go tak wkur...

Opublikowano

Najlepiej próbować ripostować to co mówi. Podaj kilka przykładów co on tam do ciebie mówi czy co robi to coś wymyślimy.

Typu ,że z kolega chodziłem na exp w tibi i on mnie blokował.Albo zrób to tamo dla ocja...I takie tam japa mu się nie zamyka cała drogę nawija do mnie.

Co kolwiek powiedzieć tak jak on to robi byle jaka historyjka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...