Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bonus Boxy

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Jako mały dodatek do nowego systemu antypushingowego postanowiliśmy usunąć dotychczasowe ograniczenia w zbieraniu skrzynek bonusowych. Od tej pory przestaje działać system, który zmniejszał prawdopodobieństwo otrzymania uridium ze skrzynek bonusowych, gdy były one zbierane przez długi czas z wysoką częstotliwością. Odkąd większość botów została usunięta z gry, nasze dane wyraźnie wskazują, że tylko garstka graczy na wszystkich serwerach będzie zbierać skrzynki bonusowe w taki sposób, który byłby w stanie aktywować obecny system. Z tego względu postanowiliśmy go wyłączyć.

Powodzenia w zbieraniu skarbów!

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Tak więc.. Odpalamy pety, kupujemy podwajacze i na bitewne .! :D

Opublikowano

No no, może kupie podwajacz i zaczne znów grać :3 O ile wyniki jak kiedyś będą ( 15k/h ), to nie będzie tak źle.

Opublikowano

Debil ? A jak nazwiesz człowieka co daje 50 tysięcy euro na DO ? Bawi Cie ta gra ? Serio ?

Takie fajne jest robienie konta przez kilka lat (u normalnego człowieka). Przychodzi sobie

koleś co gra aż pół roku mniej od ciebie a Ty możesz co najwyżej grzać port dzięki jego sile

pieniądza, zabawa, zabawą ale nie gdy ktoś sobie to kupi...

A może inaczej, wybociłeś, niestety dzisiaj nie ma takiej możliwości...

Nie rozumiem takich obrońców, koleś może Cie za kasę ładnie zjechać,

co chwile dodają jakieś gry i niby ta gra jest ,,super'' i ,,zabawna''...

Nie prawda, nie włożyłem w tą grę ani złotówki, gram po max 2 h dziennie i mam full lf4. ;) Jak się chce to się da.

Opublikowano

Nie prawda, nie włożyłem w tą grę ani złotówki, gram po max 2 h dziennie i mam full lf4. ;) Jak się chce to się da.

Oczywiście to nie sztuka a takie pytanko od jak dawna grasz ?

@UP kiedyś na ts2 to była zabawa, 200 osób i wyloty firmowe...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Oczywiście to nie sztuka a takie pytanko od jak dawna grasz ?

@UP kiedyś na ts2 to była zabawa, 200 osób i wyloty firmowe...

Trochę gram, to prawda. Kiedyś było lepiej, tego nie zaprzeczę. Ale czasy się zmieniły i tamto nie wróci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...