Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Doczekaliśmy się acw-r w sklepie !

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EAsy czyli jak gówno robić i zarobić, magia bfa

Już mam pare dedów z tej broni, może wygląd ma fajny ale to tyle, już bardziej na assaulcie opyla się kupić aeka/stg niż to jak ktoś niema, kiepsko bo jak były wprowadzone dwa poprzednie rushe ea dało pakiet stworzone przez graczy a Dailan już chyba od początku wakacji a pakietów niema

b6b78815.png

Opublikowano

Jak już raz zrobili coś dla niszy słabszych komputerów albo ludzi tęskniącymi za starą grafiką i nie mają konkurencji, to mogą sobie pozwalać na wszystko (przynajmniej tak myślą)

Tak samo jak z Intelem, mają monopol i robią ludzi w uja jak tylko się da.

Ale dopóki mają bfh, dopóty bfp4f będzie taką czarną owcą i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

I jeszcze co prawda było w mini pakiecie Qbb+reddot,ale dużo osób i tak o tym nie wiedziało gdyż nie pokazywała tego reklama,ale to było jakieś dziwne Ea wydała taki pakiecik,a żadnego info nie dała kto by pomyślał,bo wiedział tylko ten który patrzył i rzucił info dalej.

Ja myśle,że l86a2 będzie raczej o wiele lepsze niż pecheneg,albo i nie w końcu pecheneg według mnie nie nadaje się bynajmniej dla mnie shit .

Co do kolejnych broni np.Lsat jak i inne bronie to też będą gdyż zapowiadali o tym czyli można spodziewać się za jakieś kilka ładnych tygodni,albo ładnych kilka miesięcy :P

Poza tym jeśli chodzi,że lepsze jest l85a2 niż acw-r to tylko kwestia czasu gdyż l85a2 mają edytować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...