Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Doczekaliśmy się acw-r w sklepie !

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Acw-r jest juz w sklepie. NIE BĘDZIE PREBUY'A

Cena za kupienie bez ograniczeń - 2999 Funds.

Cena za kupienie ale za creditsy - 99000 Credits

@down Nie, tylko acw-r wyszło

Opublikowano

Hmm, sprytne.

Cena specjalnie taka, żeby 1SMS nie wystarczył, jak będzie broń na snajpa, to kupię i przetestuję, to dam Wam znać jak się sprawuje, czy warto etc.

A tak poza tematem, to robili coś z m95?

Dziś jak chciałem nią pograć, to bulletdrop był większy, niż kiedyś i wszystkie moje zapamiętane ustawienia się nie sprawdzają, dziwne.

I pytanie do tych, co nagrywają filmiki- czym nagrywacie i jakie ustawienia, bo jak ja i frapsem i MSI afterburnerem na filmiku czasem mam spowolnione/przyśpieszone tempo, czego w grze normalnie nie ma.

Pytam się, bo chciałbym nagrać przynajmniej 1 nową broń :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie wiem skąd wy takie infa czerpiecie,że na niskim lvl-u nie da się kupić przecież to nie prawda nie ściemniajcie :P

Broń spokojnie można kupić nawet od 1 lvl za 20999k founds dziękuje za uwagę xD

Opublikowano

@Up

Nie no luzik :P napisałem tak żartownie nic nie wytykam :D

Co do stat to tutaj masz na forum pisałem temat jakie będą dmg i takie są także będzie tam tabeleczka.

Jeśli chodzi o broń aek na 95% jest lepszy niż te acwr do tego aek jest na 3 lvl ,a acwr na 28 i taki gniot i gdzie tu ma sens w tych broniach i ich lvl-e poprostu żadnego dla mnie to dziwne i niezrozumiałe jak oni myślą to ja nie wiem według mnie im wyższy lvl to i broń powinna być lepsza...

@Surasmen

Jak narazie jeszcze w broniach nie grzebali.

Jeśli coś jest nie tak z bronią po prostu zmień serwer.

Ja mam tak,że jak wejde na jakiś serwer np.natricia czy jakoś tak gram sobie i jest wszystko dobrze broń Qbb nie ma dużego odrzutu i później jak wchodzę ponownie na ten serwer coś jest nie tak Qbb dostaje takiego odrzutu,że nie da się grać.

Nie wydaje mi się,że to była by wina internetu,ale jak ostatnio przypatrzyłem jak było 2 kolesi na aimie (skąd wiem,że na aimie medyk jak i szturm hs powyżej 70%)serwer stawał się nie stabilny i wtedy nie da się dobrze grać myśle,że jak coś nie tak dzieje się z bronią to jakaś pała gra na jakiś cheatach i nie koniecznie musi mieć ustawionego aimbota,ale coś używa.Albo to jest zbieg okoliczności,ale zauważcie sami jak ktoś będzie miał aimbota to serwer staje się jakby zmulony i nie idzie nam gra czyli broń ma większe odrzuty czy spowolnienia przybliżenia do celownika.

Opublikowano

Ale ch......Jak można było dać bronie na 28lv!

U mnie Pre -Buy nie będzie!

Ale kupujcie i cieszcie się nowymi brońmi! ( Narazie 1 ;p )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@Up

Nie no luzik :P napisałem tak żartownie nic nie wytykam :D

Co do stat to tutaj masz na forum pisałem temat jakie będą dmg i takie są także będzie tam tabeleczka.

Jeśli chodzi o broń aek na 95% jest lepszy niż te acwr do tego aek jest na 3 lvl ,a acwr na 28 i taki gniot i gdzie tu ma sens w tych broniach i ich lvl-e poprostu żadnego dla mnie to dziwne i niezrozumiałe jak oni myślą to ja nie wiem według mnie im wyższy lvl to i broń powinna być lepsza...

@Surasmen

Jak narazie jeszcze w broniach nie grzebali.

Jeśli coś jest nie tak z bronią po prostu zmień serwer.

Ja mam tak,że jak wejde na jakiś serwer np.natricia czy jakoś tak gram sobie i jest wszystko dobrze broń Qbb nie ma dużego odrzutu i później jak wchodzę ponownie na ten serwer coś jest nie tak Qbb dostaje takiego odrzutu,że nie da się grać.

Nie wydaje mi się,że to była by wina internetu,ale jak ostatnio przypatrzyłem jak było 2 kolesi na aimie (skąd wiem,że na aimie medyk jak i szturm hs powyżej 70%)serwer stawał się nie stabilny i wtedy nie da się dobrze grać myśle,że jak coś nie tak dzieje się z bronią to jakaś pała gra na jakiś cheatach i nie koniecznie musi mieć ustawionego aimbota,ale coś używa.Albo to jest zbieg okoliczności,ale zauważcie sami jak ktoś będzie miał aimbota to serwer staje się jakby zmulony i nie idzie nam gra czyli broń ma większe odrzuty czy spowolnienia przybliżenia do celownika.

Na każdej grze, czy to Metin, czy bf, jak na serwie jest cheater, to cały serw na tym cierpi i jest to bardzo możliwe, bo od zawalenia było tam snajperów co na bliskie dystanse ściągali na hita nawet w locie :P

@Up.

A czego się spodziewałeś?

Tak samo było, gdy dodawali cuda typu l85 i o tej polityce Easy ciągle piszę...

436951440626370320491.png

Opublikowano

I nie ma czego żałować jeśli chodzi o acwr.Ogólnie to już wiele osób pluje i żałuje z zakupu(Tak jak ja kiedyś kupiłem za credyty pechenega i żałuje do dziś,bo za to kupiłbym 1 pkt um.).

Poza tym skoro mają już lvl-owo poukładane bronie to chyba musieli dać broń na wyższy lvl to proste tyle,że ta broń nie będzie tak topowała jak na swój lvl.

A jeśli komuś nie będzie zależało na kasie to przecież sobie i kupi tą broń na 1 lvl-u .

Jeszcze jeśli chodzi o te dziwne zachowania to wchodząc dzisiaj na serwer z najniższym pingiem 41 i ogólnie zwolnienie reakcji,ammunicja na jednego typa szła jak oszalała żeby go zabić i ogólnie bardzo większy odrzut nie mówiąc o odrzucie z biodra i poszedłem na serwer z pingiem i to o większym,bo 75 i o wiele lepiej się grało dlatego,że była prawowita stabilność i odrzut był jaki powinien być. Także jeśli coś jest nie tak znaszą bronią lepiej zmieńcie serw.

Opublikowano

Nie wiem skąd wy takie infa czerpiecie,że na niskim lvl-u nie da się kupić przecież to nie prawda nie ściemniajcie :P

Broń spokojnie można kupić nawet od 1 lvl za 20999k founds dziękuje za uwagę xD

Wcześniej, gdy pisałem tego posta, była mozłiwość tylko kupienia na 28 lvl

Opublikowano

Wcześniej, gdy pisałem tego posta, była mozłiwość tylko kupienia na 28 lvl

Pewnie Ea na początku zapomniało dodać funkcje do odblokowania przed lvl-em i szybko się opamiętali w końcu kasę muszą trzepać od wszystkich.

l0PcVSY.jpg

Opublikowano

Skiny jak w bf3 :p Przydało by się

Broń dla kolekcjonerów xD
Mi by się bardziej podobało, jakby dodali do gry jakieś unikatowe skiny na broń, ale co kto woli ^^

Opublikowano

Widziałeś kiedyś pakiet z l85, m82, czy g53?

To już znasz odpowiedź :D

Z G53 widziałem za 3k founds jak z FAMASEM :D Powiem tak, jeżeli będzie to co będzie czyli tylko L86, JNG90, ACWR, M5K, to chyba nic nie kupie -.- Bardzo się ucieszyłem na wiadomość z T4G o LSAT ale chyba to była naiwność z mojej strony i się na tym przejadę bo obecnie dla medyka lepszy będzie raczej pecheng a nie L86 które skopali -.-

Opublikowano

Widziałeś kiedyś pakiet z l85, m82, czy g53?

To już znasz odpowiedź :D

Z g53 był -.- z Red-dot bodajże...

Teraz myśle skoro jest już wyższa poziomem broń to niedługo dadzą pewnie: Pechenga, l85a2 czy M82a3.

Ale ACW-R bym chyba nie pogardził . :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Już dali info na stronie głównej.

Te całe acwr to ludzie szaleją. 18lvl i ta broń. Już za te pieniądze to l85 lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...