Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kilka pytań gwf

Damienek95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grac gwf i mam kilka pytań

1: jaką rolę odgrywa w drużynie na podziemiach tzn dps , off tank czy jeszcze coś innego ;D

2: przejrzałem kilka buildów ale że nie wiem co ja mam robić w drużynie to nie wiem co wybrać jak by jakiś doświadczony gracz coś polecił to byłbym wdzięczny

3: jakie bonusy są najważniejsze i co za tym idzie jakie eq na 60 kupić ( mam około 300k DA )

4: grając poprzednią postacią zawsze byłem do tyłu z lvl i musiałem dobijać brakujący exp żeby dostać kolejny misje. widziałem często ludzi mających 5-10 lvl wiecej niz mooby i oto moje pytanie czy jest jakis sposób nie licząc questów i bicia moobow na wbicie troche expa

Opublikowano

1. Swoim GWFem robię za tanka na Malabogu i CN, będąc przy okazji wysoko w statystykach zadanego DMG.

2. To zależy, niektórzy wolą by GWF wybijał adsy dzięki swoim AoE obrażeniom, a inni by bił bossa. To jest dość elastyczna postać i wszystko zależy od dogadania się z drużyną.

3. Polecam moc, krytyk, przebicie pancerza, obrona. Na początek zestaw Heroicznego Pojedynkowicza (dostępny za punkty chwały), potem Dzielnego Pojedynkowicza (za Monety Grym), na końcu jakiś Awatar i broń z CN.

4. Robiąc profesje, foundry na bonusie (mimo iż to też jest bicie mobów)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. DPS jak również Tank

2. Buildy znajdziesz w subforum tutoriale

3. Moc, Krytyk, Przebicie Pancerza, Obrona, Odbicie.

4. Foundry, PvP, Dungeony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...