Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 10 rankedów na 30lvl?

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja swoją serie rozegrałem ellise i aatroxem obie majnuje na jungli :) wynik 8/2 w jednym meczu suppa elise grałem... w innym aatrox top ktorym wygrywałem choć na vlada ale j4 3ganki 3x lezał.... i vlad poczuł sie mocny. moja rada graj tym czym umiesz. po serii i tak będzie gorzej;) ja z 8/2 wbiłem silver 1 a w silver 1 przegrałem 6 meczy z rzędu...

Opublikowano

IL jest bardzie źle widziany w rankedach a to przez to że osoba IL-jąca "uważa że jest lepsza od innych" ja tam mówie że jak ci wzieli linie to idz na inną nawet sup...

nie rozumiem takich ludzi ddos.

kiedy IL-jesz to wnerwiasz wszystkich w teamie i gorzej grają ( są wyjątki i to rzadkie jak bryland w pomyjach )

lepiej zagrać troche na każdej lini na każdej pozycji przez to nie będzie momentów takich jak: sup I never play sup yet

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...