Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tuty

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nie wiem czy dobry dział czy zły ale nigdzie nie mogłem znaleźć wzmianki o tym Mianowicie mam na innym forum xxx swoje tuty i chciałbym za pomocą ich zbić sobie warny :) I tu pytanie do was czy po wstawieniu ich tu na forum dostane warny za plagiat ? Według mnie nie powinienem wkońcu to moje tuty Więc proszę o jakąś odpowiedz Dzięki z góry

ps. prosił bym o niedawanie warna za ten temat jeśli jest w nieodpowiednim dziale

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No zaraz zaraz... Coś tu nie halo chyba. To właśnie moderatorzy powinno dojść do tego, czy tutorial jest skopiowany, czy nie. Użytkownik nie powinien nawet patrzeć na takie rzeczy. On wie, że nie kopiuje tutoriala od kogoś innego i nie musi myśleć o tym, czy ktoś go posądzi o kopię.

Opublikowano

No rozumiem cię linoskoczku :) ale poprostu wolałem spytać Bo np wrzucił bym swój TuT który jest na kilku forach tego typu I poprostu nie chciałbym warna dostać za plagąt Przeczytać tu regulamin tego forum to masakra

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No rozumiem cię linoskoczku :) ale poprostu wolałem spytać Bo np wrzucił bym swój TuT który jest na kilku forach tego typu I poprostu nie chciałbym warna dostać za plagąt Przeczytać tu regulamin tego forum to masakra

Ja bym potem jeszcze z nimi dyskutował o tego warna, bo w końcu jak mam rację, to nie należałby mi się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...