Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Froggen 300 cs 20min

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy było ale daje te 2 linki dla ludzi z low elo :D macie jak wygrywać gry ^^.

Przyśpieszone i nie całe:

A tu cały:

edit: szukałem i widzę że był temat z tym ale SS, a nawet jeśli gdzieś jest wideo, to pewnie i tak nie każdy widział.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Tylko 300 ? pff.. Słabiutko. Stać go na więcej xD

Heh, nie, nie stać. To jest dosłownie rekord, wiedziałem, że to zrobi. Beka. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tylko 300 ? pff.. Słabiutko. Stać go na więcej xD

Hehe to by było coś jakby pobił jeszcze swój rekord.. co jest chyba nie możliwe? może o 1 farmę :P, + trzeba być na mid i dogadać się z junglerem.

Ale to nie zmienia faktu.. że jeżeli ktoś tak farmi karthusem to wygranie z nim... jest ciężkie.

Ja zacząłem grać w końcu rankedy z brązu wychodzę >.< to przy moim 18lvl tylko 1 miał 17 i 16 reszta 14-15, w sumie to farma wygrywa grę, ale co do karthusa nie ogarniam go i aż tak nie przepadam za nim :D, też dlatego że nie opłaca się go brać na first picka, picknie ktoś kassadina i po grze.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hehe to by było coś jakby pobił jeszcze swój rekord.. co jest chyba nie możliwe? może o 1 farmę :P, + trzeba być na mid i dogadać się z junglerem.

Ale to nie zmienia faktu.. że jeżeli ktoś tak farmi karthusem to wygranie z nim... jest ciężkie.

Ja zacząłem grać w końcu rankedy z brązu wychodzę >.< to przy moim 18lvl tylko 1 miał 17 i 16 reszta 14-15, w sumie to farma wygrywa grę, ale co do karthusa nie ogarniam go i aż tak nie przepadam za nim :D, też dlatego że nie opłaca się go brać na first picka, picknie ktoś kassadina i po grze.

Z kassadinem to na początku jest ciężko. Potem dzięki pasywce zabijesz go spokojnie.

@Też tak chcę potrafić farmić lol

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Z kassadinem to na początku jest ciężko. Potem dzięki pasywce zabijesz go spokojnie.

@Też tak chcę potrafić farmić lol

Custom się nie liczy ;).

Opublikowano

Froggen to jednak umie grać w tą grę.Jeden z najlepszych graczy.Co do farmy to jednak coś bo sam grając Karthusem nie umiem nic wygrać bo to postać nie dla mnie

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...