Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicznyMag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, zagram jeśli dasz drop szkatułek ze wszystkich mobów z krótrych dropią stalki i na 65 i 75 itp . A jeśli nie to do sklepu i oczywiście bony 1-5 i zmianki po 200 sztuk do sklepu, zwiększenie expa na easy/ pvp i powinno być dobrze. Bo jeżeli ludzie chcą mediuma idą na dedyka a na hamachi chodzi o wiesz odstresowanie się i wgl . zmien to a zobaczysz będzie o wiele więcej graczy póki co nie wbijam czekam na edit .

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Odemnie tyle ze nie zrobie tak jak ty chcesz bo to jest do expa...

jak chcesz isc sie odstresowac idz na hmt2 ;]

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

Narzekacie, że jakiś hard hamachi.

Ale bądź co bądź wiele nie wiecie.

Ten serwer długo postoi, jest na dobrej maszynie więc o lagach zapomnijcie, a poza tym znam właściciela i wiem, że nie zamknie go z byle powodu.

Będzie stał choćby dla tych 3 graczy.

Także polecam serwer i wbijajcie grać! :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam .

Taki hamachi "Hard" ( chociaż , wcale hardem nie jest , exp tu zasuwa bardzo szybko , o eq wcale nie jest tak trudno - po prostu taki trudniejszy serw , ale obecnie gdzie 99 % serwerów to serwery typu easy / PVP , gdzie osiągasz wszystko co do osiągnięcia w grze przez maksymalnie kilka godzin to wydaję się wam , że to jest hard ;p ) , nie ma tak , że każdy od razu sobie zrobi perf eq w 10 min. , gra się bardzo fajnie - panuje miła atmosfera , Administrator pomaga w razie potrzeby , liczba graczy ciągle rośnie .

Zapraszam wszystkich do gry .

Opublikowano

Już pobieram serwer, będziecie mieli kolejnego stałego gracza.

Edit: Nie polecam serwera, administracja ma wszystkich głęboko gdzieś, wgl nie pomaga, co do serwera jest OK, ale administracja to masakra...

Nie polecam

Opublikowano

Polecam serwer. z tego co wiem i widzę to stoi już bardzo długo. Znam admina - Spoko koleś. ;) Admin powinien znaleźć sponsora i wbijać na dedyka :)

Opublikowano

Edit: Nie polecam serwera, administracja ma wszystkich głęboko gdzieś, wgl nie pomaga, co do serwera jest OK, ale administracja to masakra...

Nie polecam

Szczerze nwm kiedy mialem kogos gdzies czesciej sb robie jaja z ludzi bo sa nudy w uj ;p

ale na pewno mi nie powiesz ze np ja mialem kogos gleboko w dupie moze mnie nie bylo lub czasu nie mialem bo pomagam kazdemu jak potrafie...

PS: Dozorcy nie naprawie bo nie wiem z czym jest blad i nie potrafie zrobic siedzialem 3 godz nad tym i nic :D

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

Nie polecam

Daj dowód bo nie wierze ... Administracja jest spoko , pomaga jak tylko może , ciągle organizuje jakieś konkursy dla graczy :D

Opublikowano

Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią 2Glitch2. Poprosilem administratora o pomoc, odpisal mi " Zaraz pomoge " było kolo 17:30 wczoraj, do tej pory nie pomógl mi w zaden sposob a problem polega ze mnie wywala przy logowaniu.

Tak jak to napisal Beboq ADMINISTRACJA ma wszystko gdzieś, potrafi robic tylko eventy i myślą, że to im wystarczy, Sam osobiscie sie przekonalem i już wiem, że ten serwer to dno. Jak najbardziej nie polecam.

Opublikowano

Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią 2Glitch2. Poprosilem administratora o pomoc, odpisal mi " Zaraz pomoge " było kolo 17:30 wczoraj, do tej pory nie pomógl mi w zaden sposob a problem polega ze mnie wywala przy logowaniu.

Tak jak to napisal Beboq ADMINISTRACJA ma wszystko gdzieś, potrafi robic tylko eventy i myślą, że to im wystarczy, Sam osobiscie sie przekonalem i już wiem, że ten serwer to dno. Jak najbardziej nie polecam.

Hm Hm Hm...

a wiec tak jak napisales to z "Zaraz pomoge" to wtedy robilem event i fakt zapomnialem o tobie ale nie napisales do mnie pozniej

jeszcze wgl do mnie nie napisales by mi przypomniec...

jak dalej nie mozesz wbic na konto to napisz na hamachi a nie siedzisz cicho i ze ja mam sie domyslac kto chcial pomocy...

(Jesli chcesz bardziej dojebac to zapraszam skype/ts)

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

Sory za kolejny post moge dostac warna

Po pierwsze nie chce takich dzieci na serwerze jak tutaj na ss'ie: 4y2h.jpg

On chce ddosowac dlatego ze go nie daje do teamu serwera...

czekam na ddosy

pozdrawiam cie Sreeng !

i ty sie masz za 18 latka... takich tu nie chce ;]

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

Proszę o skan, na którym będzie widać jaki plik został przeskanowany. Ten skan niestety nie wskazuje na to, że był to ten klient.

Daję 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...