Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program crashujacy gre

Art3fact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otoz mam taki pojeb**** problem,kolesie umieja zcrashowac komus gre.Mialem na cantumirze staty 80:10 bez hacka tylko heli.I koles napisal ze moze mi zaraz gre zcrashowac jak nieprzestane spawn killowac.Po chwili dostalem takie cos.Microsoft Visual C++ error i podana sciezka do launchera warrocka.O co z tym chodzi? widzialem ze duzo polakow takie cos posiada.wiem ze takie cos istnieje bo koles mnie nawet zaprosil do priv rooma,napisalem zeby mnie teraz z gry wyzucil jak gralismy.Stoje sobie nagle dostaje taki error.

m-4765.png

406536805.png

Opublikowano

Spie******* masz komp niemoze takiego czegoś zrobić chyba że ma zajebisty program do tego ale niefatygował by sie na ciebie takim czymś

bardzo wątpie w to co muwisz ale jak chcesz może masz racje wżuć screny na drugi raz może coś poradzimy

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

haha, banał, zwykły bug gry, wpisujesz /blistadd nick i tego kolesia wywala z gry : )

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

to powoduje crash gry, wiec antykick nie ma tu nic do rzeczy... nie wiem czy to dziala teraz, ale kiedys byli tzw "czarodzieje" pamietam jak sie z kumplami bawilismy, 000 room na pl, waiting, kolesiowi pisze "oddaj rooma albo zhackuje ci acc" ten "haha noob" ja wpisalem"/blistadd ddsd" kolesia wywalilo, dostalem rooma, a potem koles prosil mnie zebym zostawil jego acc w spokoju xDDD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
haha, banał, zwykły bug gry, wpisujesz /blistadd nick i tego kolesia wywala z gry : )

Wywala ?? chyba cie cos ... jak tak wpiszesz to blokujesz kolesia na Pw o ile sie nie myle ...

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Popieram przedmówce.

/blistadd to dodanie jakiegoś nick'a do czarnej listy, a w ten sposób blokujesz mu PW do ciebie.

Opublikowano
zamknijcie temat pliska

Lol dlaczego??Przecież nikogo nie obrażają

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Dodaj nową pozycję...