Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wam sie żyje

Lord Kruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem.

Wszystko dla mnie jest beznadzieji jak życie,nauka,praca i tak nikt nas nie będzie pamiętał bo nic nie zrobiliśmy przełomowego więc po ch*ja żyjemy... :)

To staraj się to zmieniać, a nie kurw* rozczulasz się na forum.. Nauka? Praca ? Wiele osób za to by oddało wiele, a Ty narzekasz ... .

Arigato.

Opublikowano

na bogato... codziennie wstaje rano i mam piękny widok z okna w moim dwupiętrowym domq, odpinam swojego ajfona (bogactwo) z ładowarki... jem królewskie sniadanie, pakuje sie, wsiadam do mojego ukochanego bmw serii 7 i usypiam z tyłu wygodnie sobie w drodze do szkoły...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

To staraj się to zmieniać, a nie kurw* rozczulasz się na forum.. Nauka? Praca ? Wiele osób za to by oddało wiele, a Ty narzekasz ... .

Mam prawo do własnego wyboru.

Nie mam ku*wa zamiaru pracować przez 70% mojego życia po kase i ch*j mi z takim życiem...

Polecam przesłuchać:

Kaliber 44-Brat nie ma już miłości

Kaliber 44-Moja Obawa

@edit

:) Miłego słuchania ^^ (Polecam całą księge tajemniczą na słuchawkach i w ciszy (zamknięte oczy też) i będziesz się czuła/czuł jakbyś brała/brał maryche)

Opublikowano

Ja nie mam życia. Co tydzień sprawdziany po 50 stron do nauki. Z rana idziesz do szkoły. Wracasz na 15. Kujesz od powrotu szkoły do północy. I jest tak dzień w dzień. Szkoła nie długo mnie wykończy. Nawet w weekendy nie mam czasu.

Tylko raz na jakiś czas robię sobie przerwy na forum żeby mi się mózg nie przegrzał.

Opublikowano

Wiem.

Wszystko dla mnie jest beznadzieji jak życie,nauka,praca i tak nikt nas nie będzie pamiętał bo nic nie zrobiliśmy przełomowego więc po ch*ja żyjemy... :)

znajdz sobie dziewczyne albo chłopaka, lol.

Opublikowano

Bardzo dobrze mi się żyje póki co, ale jestem jeszcze bardzo młoda, więc nie wiadomo co życie przyniesie...

Na ten czas lepiej sobie tego nie mogę wyobrazić. ;)

Mam kochającą rodzinę, dom, przyjaciół z którymi mogę spędzać czas.

Czego chcieć więcej?!

Nie szukajcie dziury w całym, cieszcie się chwilą! ;-)

@Franko : Wiek: 14, nie mam pytań. Zobaczysz w liceum...

Opublikowano

Żyje się nieźle,wielu osobom lepiej,wielu gorzej,norma.

Opublikowano

Wiem.

To nie lepiej zrobić coś, żeby cię zapamiętali zamiast narzekać?

1382800106-U1012385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...