Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[J. polski] list. -.-

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kiedy to masz? Bo to banalne i mogę nadziergać, ale nie wiem czy jeszcze aktualne. ;)

Opublikowano

Miejscowość, dn.12.09.2013

Imię Nazwisko,ul. Nazwa Numer

XX-XXX Miejscowość

Droga <Tu wpisz imię dziewczyny>,

Serdecznie dziękuję Ci za Twój list! Bardzo mi miło, że o mnie pamiętałaś. Cieszę się, że macie dobrą pogodę w
Zakopanem.

Moje wakacje nad morzem powoli dobiegają końca. Jesteśmy tutaj od dwóch tygodni, ale czuję jakbym dopiero kilka dni temu rozpakowywał się w pokoju u cioci. Nie mam ochoty wracać do domu, co prawda jest wietrznie, ale słońce świeci i bardzo przyjemnie spaceruje się po plaży. Czasem jeszcze czytam książki siedząc na leżaku albo po prostu leżę i rozmyślam. Czy Ty w górach znalazłaś jakieś spokojne miejsce w którym lubisz przebywać? Ja na
plaży znalazłem ciche miejsce z dala od ludzi. Może kiedyś wybierzemy się tutaj razem? Porozmawiamy o tym jak oboje będziemy w domu. Wrócę za tydzień i skontaktuję się z Tobą, koniecznie musimy się spotkać, obejrzeć zdjęcia z wakacji i opowiedzieć sobie jak było.

Kończę, ponieważ idziemy jeszcze dzisiaj z rodzicami do fokarium. Zrobię dla Ciebie kilka zdjęć!

Przesyłam pozdrowienia,

Imię

Przekopiowałam z worda dlatego tak dziko porozmieszczane. Mam nadzieję,że się przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...