Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2 Edycja][Splegg]ZwIIaD[Magiczna Kopalnia][Nowości][FreeBuild]

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaliśmy dużo nowości !

Za każde logowanie dostajesz ciastko !

System zgłaszania !

Pisanie wiadomości co 3 sekundy !

585571426179277855228.png

Opublikowano

Pan @up reported for double post.

@topic

Czcionka którą robiłeś wszystkie napisy jest za wielka i ciężko lub trudno może się niektórym ludziom to czytać.

Wejdę, zobaczę i popatrzę (masło maślane) po wszystkim wrzucę edita lub ewentualnie napiszę nowego posta z opinia.

@edit

Jak miło jest widzieć osoby które tak często mnie wyzywają (na mpc forum jeszcze tego nie doświadczyłem) dostali po warnie ^^.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Widzimy że zwiad zatrudnił do odświeżania tematu swoich świeżo upieczonych "administratorów" (którzy to w ogóle nie byli wybieranie na podstawie "kto da więcej miesięcznej składki") Cale mpcforum, wszyscy użytkownicy czekają na wasz serwer (i tak znowu padnie, jak to serwery zwiada) ale czekamy, ja i reszta mpcforum.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Widzimy że zwiad zatrudnił do odświeżania tematu swoich świeżo upieczonych "administratorów" (którzy to w ogóle nie byli wybieranie na podstawie "kto da więcej miesięcznej składki") Cale mpcforum, wszyscy użytkownicy czekają na wasz serwer (i tak znowu padnie, jak to serwery zwiada) ale czekamy, ja i reszta mpcforum.

Nic im nie mówiłem tylko jak są w konwersacji to mówię tylko vesslinowi żeby napisał postęp pracy to oni robią to za niego ;)

ref

585571426179277855228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...