Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brąz 5

chomik1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy łaskawie napisze mi tu ktoś, no nie wiem cholera jasna, jakiś poradnik, czy coś? Nie chcę wykupywać jakiś ludzi, i nic takiego! Ale JAK TU CHOLERA MOŻNA SIĘ WYBIĆ Z TAKIMI NOOBAMI W TEAMIE? Może poradnik dostane ....

Opublikowano

Grasz tam, gdzie na to zasługujesz. Skoro siedzisz w bronzie V, to jesteś takim samym cytuję"NOOBEM" jak Ci, z którymi grasz.

Graj do zdechu, może wreszcie wyjdziesz.

Arigato.

Opublikowano

Mini TuT W Spoilerze :

JAK NIE MOŻESZ WYJŚĆ Z BRĄZU 5 PRZEZ KTÓRY JA PRZESZEDŁEM W 1 DZIEŃ TO ZNACZY, ŻE NIE MASZ GŁOWY DO TEJ GRY I MUSISZ GRAĆ NORMALE AŻ BĘDZIESZ MIAŁ SKILLA, ALBO SOBIE ODPUŚĆ TE RANKEDY.

Ps. Brąz nie bronz, język polski trudna być !

Opublikowano

Grać jak najwięcej gier. Wystarczy wygrywać 51%, co wcale nie jest trudne, biorąc pod uwagę że masz całkiem spory wpływ na grę. Nie tylko u Ciebie są słabi gracze, u przeciwnika również.

Brąz jest zniszczony przez innych graczy, którzy smurfują.

Ewentualnie duo z kolegą ze złota. Wtedy powinniście grać ze srebrem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Z tego co znalazłem, 2 takie TuTy - może w jakimś stopniu Ci pomogą, jednak nie ręczę za ich treść, bo je przeczytałem... w zasadzie ledwie rzuciłem na nie okiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1033657-tut-jak-wyjsc-z-elohell-metoda-1-by-destroyer/

http://www.mpcforum.pl/topic/1026000-tut-rankedy-co-i-jak/

Od siebie polecam grać duo, starać się pomagać team'owi, oddawać fragi, grać lepiej, etc.

Opublikowano

Graj rankedy w nocy, lub rano gdy dzieci idą spać lub do szkoły

Wtedy grają bezrobotni, emeryci i we wrześniu jeszcze studenci darmozjady. Nikt nie gra w gry lepiej niż dzieci...

Ja jeszcze polecam zmienić podejście. Po prostu olać dywizje i grać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Naucz się grać jedną jedyną postacią, wczuj się w nią, farm, myśl o drużynie a nie tylko o siebie i SWOJEJ DYWIZJI BRONS V BOHA DO PICI CZYMU JA TU JESTEM!?!??!?! a będzie ok, jak kogoś zabiją to nie płacz że noob i feeder tylko wpadnij tam i pozamiataj cwaniaków, bo przecież ogarniasz swoją postać. Miałem ten sam problem, zacząłem grać w koło macieja Jaxem i nagle okazało się że wszystkie jego mechaniki ogarnąłem na tyle że teraz przy dobrych wiatrach wpadam na dwóch/trzech, jednego zajeb*e i jeszcze ucieknę, trochę więcej złota i nagle w tfie karczujesz sam całą drużynę... Nie powiem sam też czasami mam czas że drę mordę na pół bloku "nosz ty ku*wo jebana minion mi latarnie zasłonił i ku*wa przez to przegrałem" ale się ogarniam, startuję następny mecz i nie powtarzam błędu... Ta gra, jakbyś nie wiedział nie polega na płakaniu nad umiejętnościami i DOrozwinięciem innych, po czym zakładania tematu na forum żeby wylać smutki i lamenty ale na graniu. Jak nie wytrzymujesz psychicznie rankedów, proste ziomeczku - nie graj.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Powiem tylko tyle i zawsze to powtarzałem

farm a fragi same przyjdą .

jeżeli nie potrafisz wyfarmić tych no na brąz to 130 creepów w 20 minucie to nie zasługujesz na wyżej.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Graj rankedy w nocy, lub rano gdy dzieci idą spać lub do szkoły

Ty użyj mózgu... Te dzieci mogą akurat byś w innej strefie czasowej i w tym samym czasie mogą na niego trafić. Znam wiele "dzieci", które w LoL-a grają pewnie trzy razy lepiej niż Twoja osoba.

Arigato.

Opublikowano

Codziennie ktos zaklada taki temat....

Masz 4 wyjscia :

1.nauczyc sie grac

2. Nowe konto ( moze wtedy cie lepiej przydzieli)

3. Kupic konto z wbita dywizja

4. Nie grac rankedow poniewaz na normalach masz o wiele wiekszy poziom

Jesli juz wybierzesz 1 to na forum masz duzo poradnikow. Opanuj dobrze 1 postac ja polecam Tryndamier mr yi akali i sam wygrywaj nia mecze w bronzie:)

u1lc.png
Opublikowano

@up

Jebłem.

@top

Ja gram cały czas, dość że coraz lepiej sie dogaduje z teamem to mniej noobów mi przydziela.

Czyli zostaje tylko grać i grać

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Cześć , byłem w bronzie V :)

Jak widzisz wyszedłem już do Bronzu III i mam już 61 punktów i zmierzam do Silverka :D!

Więc tak poradnik mój dla Cb:P

Graj postaciami , którymi umiesz ,a konkretniej graj na jednej pozycji. Ja grałem np. jako ADC:) [ Dravenem , vayne , gravesem , mf - tymi postaciami grałem ]

Runy do grania rankedów to PODSTAWA

Często trafiały się trolle , tak potwierdzam to.

Polecam CI grać duo z jakimś kolegą na pewno będzie Ci łatwiej , bo we 2 jest łatwiej wy carrowac gre ;P

Tyle ode mnie :C

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Stary nie płacz, też tak miałem jestem teraz w Srebrze III i kuźwa błagam o ludzi z brązu bo brąz chce przynajmniej wyjść do srebra a w srebrze taki h*j i nikt nie gra do golda

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

Weź jebane op gówno na mida albo topa jak fizz, talon, darius, nimi się nie da przegrać lini ( przynajmniej ja nie przegrałem ) po gankuj troszkę wbij 7 killi i 100 farmy w 20 minucie ( na tych neosach 100 farmy to i tak w huj dużo ) i do końca gry carry

Opublikowano

Tak, tak rozumiem ... ale cholera jasna ... jak mam miec supporta ktory pisze, ze : "Czemu ty (adc) nie kupisz sobie wardów ... (nami)" to ja dziekuje... jak sie uda zagrac w nocu, to gram... ale szkoła :C

Opublikowano

2 Mini TuT w spoilerze :

Wyjście z brązu jest łatwiejsze niż zrobienie jajecznicy.

Jeżeli flamujesz kogoś kto oddał enemy first blooda, to jedynie Twój problem.

Jeżeli lamisz i nie pomagasz teamowi, to Twój problem.

Jeżeli jesteś junglerem i wszystkie fragi dla ciebie, to Twój problem.

Jeżeli jesteś ADC i masz 20cs w 10 minucie, to odinstaluj grę

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Tak, @up ma racje ale sam stworzyłem nowe konto pozyczyłem koledzy aby spadł do Betonu V (co mu wychodzi doskonale :D) i sam proboje z tego wyjsc, no nie powiem bo czasami łatwo nie jest kiedy enemy carry i mid maja 40 farmy w 20 minucie ale 10 killi... do moich 2 fragow i 150-100 farmy.Czasami jest trudno czasami łatwiej wszystko zalezy od dobrania przeciwnikow/sojusznikow i flamu. Pozdrawiam :)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Siema, czy łaskawie napisze mi tu ktoś, no nie wiem cholera jasna, jakiś poradnik, czy coś? Nie chcę wykupywać jakiś ludzi, i nic takiego! Ale JAK TU CHOLERA MOŻNA SIĘ WYBIĆ Z TAKIMI NOOBAMI W TEAMIE? Może poradnik dostane ....

Dodaj jakiegos silver do friend i graj z nim rankedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...