Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaby komp, pomocy!!!

tab16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam słabego kompa, procek 800, ram 320, karta grafiki nvidia geforce 32 ram,

jakoś udaje grac mi sie w wr ale mam lagi, znacie może jakies spodoby, żeby w wr niemial lagow, przynajmnije takich ostrych, odrazu mówie, że powiększenie prioretytu odpada!!!

bym był bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł!

Opublikowano
Mam słabego kompa, procek 800, ram 320, karta grafiki nvidia geforce 32 ram,

jakoś udaje grac mi sie w wr ale mam lagi, znacie może jakies spodoby, żeby w wr niemial lagow, przynajmnije takich ostrych, odrazu mówie, że powiększenie prioretytu odpada!!!

bym był bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł!

A próbowałeś takich rzeczy, jak wyłączenie graficznych fajerwerków w windzie, wyczyszczenie rejestru z niepotrzebnych wpisów, czy zwiększenie pliku wymiany? Jest w sieci mnóstwo programów, które robią to kompleksowo. Na chwile obecną nie potrafię Ci podać żadnej nazwy, ale słowa klucze to "optymalizacja windows". To niewiele, ale bez ingerencji w sprzęt można uzyskać skok wydajności od kilku do kilkunastu procent.

Opublikowano

pewnie pentium 3. dokup se lepszy procesor i troche pamięci ramu. zmieścisz sie w 100 zl. a różnica bedzie zadowalająca. i jeszcze jakiś wentylatorek dodatkowy i będzie git. plus do tego jak kolega wspomniał zoptymalizuj sobie widowsa i bedzie git. POZDRO

Opublikowano

kup nowego kompa?

Co za problem skołować 3 tys. na porządny sprzęt...

closed. Bez sensu topic.

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...