Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: Aktualizacja 17.08.2013 r.

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc z dniem 17.08.2013 r. do gry wchodzi nowa aktualizacja, w grze zostanie dodany nowy system lfg, więc strona gw2lfg.com nie będzie już tak przydatna :)
Utrudnione zostaną world bossy, i trudniejsi przeciwnicy tak, żeby gra była jeszcze bardziej wymagająca :)

A tutaj krótka zapowiedź, ze strony areny :

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

dziekuje za info wiec wkoncu claw of jormag bedzie mozna zrobic moze w 10 a nie jak teraz w 5 bo to jest przesada :)

Nie wiadomo czy na pewno Jormag będzie aż tak wzmocniony :)

Aktualizacja skupia się głównie na Tequatl, inne bossy mają zostać utrudnione, ale nikt nie wie w jakim stopniu, we wtorek pojawią się patch noty i zobaczymy :>

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

no mam nadzieje ze bede zadowolony z tego update bo super adventure box nie jara mnie tak bardzo wole cos innego jak np Rocznica Krolowej

Adventure Box jest fajny, bo można wrócić wspomnieniami do czasów mario :)

Taki odskok na chwilę, są ludzie dla których to naprawdę wiele wspomnień, ja czasami wchodzę, ale maniakiem raczej nie jestem :>

Świat pierwszy lubię, ale pozostałe to za dużo nerwów :) Wolę na Fractala skoczyć z nadzieją, że dropnie skrzyneczka z bronią Ascended ;p

Opublikowano

Nowy Tequal nielada wyzwanie ale nie dla Blackgate nie pomylcie z Blacktide

Blackgate jako pierwszy serwer pokonal nowego Tequala ;) ladnie im poszlo podobno trzeba bronic turretow ktore obnizaja pancerz tequalowi a reszta paczki musi ciagle stakowac mu 25 krwotoku i odpychac moby od turretow

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz, to wynikało już ze streamu od ANet :)

Opublikowano

Zostanie już taka na zawsze :)
Teraz jest seria achivmentów - Drago Week.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...