Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redstone - Właz szerokości 2 bloków wysuwany z podłogi

avantros997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim !
W moim pierwszym temacie pragnę zaprezentować wam mój mechanizm na powiększalny właz o szerokości 2 bloków. Mechanizm ten jest bardzo prosty, a jego wykonanie jest tanie i szybkie.

Link do filmu ( HD 720p ):

https://www.youtube.com/watch?v=0X0_dVqHzWs&feature=youtube_gdata_player

Jeśli film okazał się pomocny daj łapkę w górę i dodaj mój kanał do subskrypcji.

Dzięki !!!

PS: Link do pobrania mechanizmu w opisie filmu

Opublikowano

Kto zna choc troche dzialanie redstone i sie nim bawil itp to wie jak takie cos zrobic! wystarczy pomysleć!
Dałbym + jakbys to ładniej zrobil jeszcze dal ss i napisal normalnie jka to zrobic a nie tylko filmik !
Jak chociaz troche poprawisz massz +

1RkW7od.png

Opublikowano

napisał bym cos chamskiego ale nie mam juz sil na tutoriale z mpc forum po prostu żenujący poziom :/

tak jak up zrobienie czegoś takiego nie wymaga nawet myślenia to jest po prostu logiczne i co najważniejsze banalne zero skomplikowania...

nie wiem po co powstają takie g*o warte tutoriale brakuje mi jedynie poradnika jak stawiać bloki w minecraft bo za cholerę nie wiem jak postawić tłoki ani żaden inny blok np dirt....

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No sorry ludzie są na świecie "Ułomy" co nie potrafia tego zrobić , co do poradnika jest przydatny !

s1cTI.jpg

IP:DiamondCraft.gomc.pl

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pewien madry czlowiek powiedzial "DO DUPY Z TAKA ROBOTA"

napisał bym cos chamskiego ale nie mam juz sil na tutoriale z mpc forum po prostu żenujący poziom :/

tak jak up zrobienie czegoś takiego nie wymaga nawet myślenia to jest po prostu logiczne i co najważniejsze banalne zero skomplikowania...

nie wiem po co powstają takie g*o warte tutoriale brakuje mi jedynie poradnika jak stawiać bloki w minecraft bo za cholerę nie wiem jak postawić tłoki ani żaden inny blok np dirt..

Proponuje wam jedno - wejdźcie sobie w dział poradników i poszukajcie sobie tutoriali dotyczących mechanizmów tego typu. Np.: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1240178-tutorial-ukryte-drzwi-redstone/, i zobaczcie sobie materiał w nim zawarty. Przedstawia on mechanizm który w został zoptymalizowany w stopniu... żadnym. Nie twierdze że mój materiał należy do grona "dzieł" górujących nad wszelkimi innymi, ale został on w 100% przygotowany przez mnie, i tylko mnie.( nie mówie że twórca tutoriala zawartego w url'u dokonał plagiatu ) Nie było to na zasadzie - aha... wciepne se coś na mpc. 15 minut i gotowe... Nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...