Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne forum.

Ash

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Cześć.

Zostałam zbanowana na innym forum permamentnie i nie mogę się wylogować z tego konta, ponieważ mam zaznaczoną opcję loguj automatycznie za każdym razem.

Usuwałam ciasteczka oraz historię przeglądarki, jednak nic to nie pomogło.

Wiecie jak mi pomóc, tak aby nie zmieniać przeglądarki?

Dziękuję z góry!

nWHug0o.png

Pomocnik
Opublikowano

Usuwałam wszystko co możliwe do usunięcia z przeglądarki. Ciasteczka, catche, historię przeglądania, różne hasła i cały inny shit, który tam w ustawieniach jest - niestety bezskutecznie.

Próbowałam nawet zainstalować inną przeglądarkę (piszę tu o mozilli) i również nic z tego.

Jakieś inne sugestie?

nWHug0o.png

Opublikowano

Ale jeśli ma bana na login, to powinno ją automatycznie wylogować chyba?

Oczywiście ,że nie , jeśli zaznaczona jest opcja zapiamiętaj hasło , to wystarczy dane przeglądarki wyczyścić , aż dziwne ,że nie działa Ci .

Jaka przeglądarka?

Pomocnik
Opublikowano

Chodzi o to, że korzystałam z Explorer'a, dlatego zainstalowałam Mozillę i na niej również to samo.

Omg D: dostać bana po IP za prawdę, lols.

Założyłam nowe konto z telefonu i chciałam sprawdzić czy wejdę przez zalogowanie się na nowe konto~.

Prawdopodobnie dostałam tego bana po IP, żebym nie mogła dalej im truć swoim niby 'szpiegowaniem' dla innych serwerów^^.

No, ale cóż dzięki za chęć pomocy.

nWHug0o.png

Opublikowano

Jak mają tak nawalone we łbach to nie pchaj się tam, jak się czasem coś komuś we łbie uwidzi to koniec...;) Ewentualnie możesz jak nie masz zmiennego ip próbować od kogoś z kompa z innego konta wejść..;]

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Możliwość zawsze jest, tylko nie w moim wypadku, gdyż dostałam na maszynę. ; )

Dzięki wszystkim za chęć pomocy~

Jak mają tak nawalone we łbach to nie pchaj się tam, jak się czasem coś komuś we łbie uwidzi to koniec... ;) Ewentualnie możesz jak nie masz zmiennego ip próbować od kogoś z kompa z innego konta wejść..;]

Moderowałam to forum i napisałam trochę za "dużo" prawdy.
Pcham się tam, ponieważ tak mnie zjechali, że nawet Ty byś tego nie odpuścił/a.

A ja się nie dam oczerniać ;p

nWHug0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...