Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienić Profil LO?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Zastanawiam się zmianą profilu LO z humana na bio chem.Opłaca się jeszcze zmieniać profil?? Czytałem na necie o ludziach, co zmieniali profil po pierwszy semestrze i jakoś żyją.Nie podoba mi się human, wychowawczyni to idiotka, a klasa ogółem mi się nie podoba... nie dogaduje się z nimi, porobiły się "grupki".W bio chem mam kolegę i koleżankę z gimbazy, a z przedmiotów ścisłych nie jestem dobry.

Warto dodać, że interesuje mnie kierunek studiów Prawo :F

Z Biologi w gimnazjum miałem 4, a z chemii ledwo ledwo 3.

Na tescie gimnazjalnym z przedmiotów przyrodniczych miałem 66%

Na moim miejscu przenieśliście by się z humana na bio-chem?

Opublikowano

jak umiesz kebaby robić zostań na humanie , o jak nie to zapierdaaja na biol-chemi ,

Toś się popisał swoją inteligencją. Gdybyś chodził do humana, to może nauczyliby Cię, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się odstępów, a zdanie rozpoczyna się wielką literą i kończy kropką.

@Topic

Skoro Cię interesuje prawo, to po jaką cholerę chcesz iść do bio-chem? Stracisz sporą ilość zajęć z j.polskiego, historii i wosu, a to Ci się przecież przyda. Określ się jakoś.

Opublikowano

Skoro nie jesteś dobry z przedmiotów ścisłych, to po co chcesz się pchać na taki kierunek?

Nie kieruj się ocenami z gimnazjum, tam trójka z chemii to jest nic, można ją zdobyć bez żadnych umiejętności.

Opublikowano

Toś się popisał swoją inteligencją. Gdybyś chodził do humana, to może nauczyliby Cię, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się odstępów, a zdanie rozpoczyna się wielką literą i kończy kropką.

@Topic

Skoro Cię interesuje prawo, to po jaką cholerę chcesz iść do bio-chem? Stracisz sporą ilość zajęć z j.polskiego, historii i wosu, a to Ci się przecież przyda. Określ się jakoś.

to sie popisałes intlegidfidf cją , kuzyn skąnczyl prawo i nie ma roboty , i co ? Nikt terax nie chądzi do adwokata .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

to sie popisałes intlegidfidf cją , kuzyn skąnczyl prawo i nie ma roboty , i co ? Nikt terax nie chądzi do adwokata .

Zamilcz, bo ranisz oczy swoim pismem.

Opublikowano

Prawo to nie tylko adwokatura.

Niemniej nie polecam kierunku. Ja zastanawiałam się nad tym samym i dziś żałuję, że się do bio-chemu nie przeniosłam. Too late.

PS Z Banowany, jesteś pewny, że nie trollujesz nas? :>

#don't care

Opublikowano

Błąd, teraz więcej osób chodzi do adwokata.

@topic

Skoro nie jesteś dobry z przedmiotów ścisłych, to po co się pchasz na inny profil?

Jak chcesz iść na prawo, to human zdecydowanie.

I uwierz mi, że nie opłaca się zmieniać klasy dla kolegów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Błąd, teraz więcej osób chodzi do adwokata.

@topic

Skoro nie jesteś dobry z przedmiotów ścisłych, to po co się pchasz na inny profil?

Jak chcesz iść na prawo, to human zdecydowanie.

I uwierz mi, że nie opłaca się zmieniać klasy dla kolegów.

błąd ? czytaj ze zrozumieniem kuzyn nie ma pracy w swoim zawodzie , jedynie pracuje w banku .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

błąd ? czytaj ze zrozumieniem kuzyn nie ma pracy w swoim zawodzie , jedynie pracuje w banku .

W Polsce jest bezrobocie, a porównywać wszystkich do Twojego kuzyna jest błędne.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

\Z Banowany, jesteś pewny, że nie trollujesz nas? :>

No nie trolluje :/

Najpierw się naucz na przyrodę, potem myśl o liceum/technikum

Przyrodę to ja miałem 4 lata temu ;_:

Opublikowano

Idź do zawodówki, z tego co pamiętam to pisałeś, że masz pewny zarobek rzędu 3000-4000zł - więc o co się martwisz? ;-)

Opublikowano

Jeśli źle się czujesz w klasie i na danym profilu, to warto zmienić. ;)

Co jak co, ale to co robisz trzeba lubić, tym bardziej, że to już nie gimbaza.

Opublikowano

Dasz radę na bio-chemie to uciekaj,jestem po humanie i równie dobrze mogłabym sama uczyć się w domu, bo skupiłam się tylko na angielskim a resztę przepchnęłam jakoś. Chociaż zależy jaki bio-chem,u mnie w szkole był na wysokim poziomie...

Opublikowano

ja chodzę na humana z elementami prawa co mija się wgl z moją przyszłością .

jeżeli to Cię nie interesuje to zmień , ja też po tym roku zmieniam na zwykłego ogólniaka ze zwykłym humanem ew artystycznie .

Skoro wiesz , że prawo to może taki human z prawem :)?

mam 2x w tyg Wiedzę o prawie , 5x historie , 5x Polski , 3 x Wos z rozszerzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...