Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zakupiłem serwer VPS , postanowiłem zakupić z linuxem , zainstalowałem ubuntu 10.11 lecz okazało się , że serwer nie ma własnego kernela i nie można na nim odpalić VirtualBoxa.

Próbowałem wielu rozwiązań , aż w końcu napisałem do konsultanta mojego hostingu który powiedział , że na VirtualBoxie się nie da właśnie przez to że VPS nie ma własnego kernela i trzeba poszukać innego programu...

Dlatego zwracam się o pomoc do was , był bym bardzo wdzięczny za odpowiedź , szukam jakiegoś programu który zadziała na Ubuntu 11.10 (Może nawet i przez WINE) , próbowałem z Microsoft Virtual PC , wszystko normalnie szło ale pod czas instalacji w 3 kroku po wciśnięciu Next> nic się nie działo... Proszę o jakieś propozycje.

Muszę odpalić pliczek Server.vhd.

Jakiś program który to obsłuży , albo instrukcja do wine.

Co kolwiek !

Z góry jestem bardzo wdzięczny i dziękuję !!!

Pozdrawiam

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Ale jest właśnie problem ponieważ próbowałem ale nic z tego... Szukałem już bradzo dużo tego wszystkiego lecz nic nie pomogło :(

Mam openvz ! Nie da się !

Bez_nazwy_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...