Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GameMaster ( Dedyk )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam na imię Michał mam 17 lat, interesuję się grafiką komputerową ( Uczę się w tym kierunku ) i chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na GameMaster'a serwera dedykowanego.

Czym się wyróżniam ??

- Oczywiście solidność pracy przede wszystkim ( Jak coś zacznę to zawsze to skończę )

- Wytrwały

- Punktualny

Zresztą nie ma co tu wymieniać, wszystkie informacje o mnie dowiesz się na teamspeaku, bądź innych komunikatorach.

Dlaczego chcę zostać GameMasterem ? Chciałbym pomóc administracji z wszelkimi problemami panującymi na ich serwerze (boty,czity i wszelkie sprawy związane z nieuczciwą grą) , oferuję nie naganną aktywność na serwerze, forum i teamspeak.

Jestem bezstronnym człowiekiem, staram się za wszelką cenę rozwiązać każdy konflikt zaistniały między skłóconymi stronami.

Mam dobry kontakt z ludźmi, mam wiele pomysłów na ciekawe eventy z możliwością nawet własnego wkładu pieniężnego.

Teraz może coś o samej grze. W metina gram już bardzo długo, gdy zaczynałem grę na globalu były tylko 4 serwery, mam bardzo dużą wiedzę w zakresie tej gry.

Posadę GameMastera posiadałem prędzej na mniej znanym dedyku który niestety upadł z powodu małego zainteresowania ze strony założycieli serwera.

Wszystkiego czego tylko chcesz możesz się dowiedzieć na TeamSpeaku lub na GG ( Podam na PW )

Więc tyle z mojej strony, reszta zależy od Ciebie.

Pozdrawiam, Michał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...