Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Dla Zielonego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam dosyć monotonii Metin2PL więc postanowiłem pobawić się w jakieś privy. Wybrałem sobie longju3... nie pytajcie dlaczego akurat ten, ni o to tutaj chodzi. No więc, nigdy nie grałem w żadnego priva i nie mam pojęcia jak się zabrać do niego. Jedyne co udało mi się zrobić to zarejestrować się ;D Przeglądałem to forum w celu uzyskania podpowiedzi ale jets tutaj tak dużo tematów i sposobów że już się mi się to wszystko gmatwa... Mam prośbę mógłby mi ktoś powiedzieć jak zacząć grę na Longju3?? Co ściągnąć, gdzie wkleić coś tak żeby działało i prosiłbym również o instrukcję spolszczenia... Dodaję, iż już jetsem zarejestrowany i pobrałem jakieś spolszczenie. I tu zaczyna się mój problem. Czy mam ściągnąć clienta Longju3 ze strony longju3.us czy pobrać metka PL 2008r. ?? Co zrobić ze spolszczeniem żeby działało?

Opublikowano

Jeśli masz już konto, to kliknij w zakładkę download i ściągnij clienta - to będzie najprostsze dla zielonego :)

Opublikowano

a czy jak ściągnę clienta PL z 2008r. i skopiuję tam to spolszczenie do longju3 to czy to będzie działać poprawnie? I czy będzie to ten serv longju3?

Opublikowano

no to pobieram clienta ;D dzięki za pomoc zobaczymy jeszcze czy będzie działać ;D