Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

dzisiaj zacząłem grać w tibie, wbiłem ten 8 lvl przy pomocy kolegi, pytałem się go niemal o wszystko, ale gra mnie wciągnęła, po wybraniu miasta i profesji nie wiem co robić dalej i co można w ogóle robić, nigdy w tibie nie grałem, szukałem po sieci poradników, ale konkretnego nie znalazłem, więc kieruje się z pytaniem do Was. Możecie dać rady dla mnie na początek ? Wybrałem sorcerera, eq wiadomo mam początkowe, kasy tyle co udało mi się uzbierać w expieniu. Co da się robić w Tibii ? Tylko exp ? Czy questy, jakieś gildie i robienie wspólnych misji, dungeonów czy innych takich rzeczy ? Proszę o pomoc i o wypisaniu paru porad

Opublikowano

cześć

dzisiaj zacząłem grać w tibie, wbiłem ten 8 lvl przy pomocy kolegi, pytałem się go niemal o wszystko, ale gra mnie wciągnęła, po wybraniu miasta i profesji nie wiem co robić dalej i co można w ogóle robić, nigdy w tibie nie grałem, szukałem po sieci poradników, ale konkretnego nie znalazłem, więc kieruje się z pytaniem do Was. Możecie dać rady dla mnie na początek ? Wybrałem sorcerera, eq wiadomo mam początkowe, kasy tyle co udało mi się uzbierać w expieniu. Co da się robić w Tibii ? Tylko exp ? Czy questy, jakieś gildie i robienie wspólnych misji, dungeonów czy innych takich rzeczy ? Proszę o pomoc i o wypisaniu paru porad

ojeju , możesz robić wszystko , gildia , questy , expienie , dropienie ,skillowanie ...

Mogłabym wymieniać do jutra , zapraszam na pw , odpowiem na każde pytanie które Cię nurtruje :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego zebys sprobował znalezc sobie jakas spolecznosc ( gildia etc) potem rozwoj postaci zacznij od skillowania.

gdy to zrobisz mozesz spokojnie zaczac przemierzac swiat tibi poczawszy od expienia , przez questy po zabijanie.

Opublikowano

@up

Gildia na 8 poziomie? Wątpię, musiałby mieć znajomości.

Ja bym tego Sorcerera wyexpił do 45 poziomu, aby móc robić runę SD, Wtedy stawiamy bota na noc, żeby robił Runy i nie dość, że nasz Magic Level się zwiększy, to jeszcze będziemy mieli SD, do expienia/pvp/questów :)

Opublikowano

Widze ze jestes nowy i powiem tak

Jezeli nie mas zamiaru co miesiac bulic 40 zl na pacca to nie graj na rlu bo bez pacca da rade max do 50 lvla ale i tak na sorca pacc sie przyda nawet od tego 13 lvla

Opublikowano

Widze ze jestes nowy i powiem tak

Jezeli nie mas zamiaru co miesiac bulic 40 zl na pacca to nie graj na rlu bo bez pacca da rade max do 50 lvla ale i tak na sorca pacc sie przyda nawet od tego 13 lvla

Stary masz zajebiste informacje i powinienes wylapac warninga na banie za to.

Pacc kosztuje ~28zl /miesiac

A jest nawet opcja na niektorych serwerach kupowac za cc /ktore kupimy z allegro wtedy cena moze wynosic nawet 20zl.

Nie wspominajac juz o zarabianiu w grze.

Opublikowano

Stary masz zajebiste informacje i powinienes wylapac warninga na banie za to.

Pacc kosztuje ~28zl /miesiac

A jest nawet opcja na niektorych serwerach kupowac za cc /ktore kupimy z allegro wtedy cena moze wynosic nawet 20zl.

Nie wspominajac juz o zarabianiu w grze.

A to sory z tym paccem bo nie gralem dawno na RL

A jak on ma niby tym 8 lvlem zarabiac? moze resell ale nie ogarnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...