Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ps+ kilka pytań

Ossir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świeżym posiadaczem ps3 i zastanawiam się właśnie nad zakupem ps+ na rok. Jednak przed dokonaniem zakupu chciałbym zadać kilka pytań posiadaczą "premium". Na początku chciałem aktywować 30-dniowego triala, jednak nie dostałem kodu od ps polska z fb. Może ta promocja jest już nie aktualna. Do aktywowania triala trzeba podać numer karty kredytowej, a jak jest ze zdrapkami? Zamierzam kupić ps+ w mediamarkt bądź empiku. Aktywując taką roczną zdrapkę też będę musiał podać numer karty kredytowej?

Mam jeszcze kilka pytań odnośnie samych gier pobranych z ps+, teraz we wrześniu jako gra miesiąca jest assassins creed III chciałbym się dowiedzieć czy po pobraniu owej gry będę mógł grać w trybie multi? czy to jest tylko wersja singleplayer? Czy te gry z ps+ są po polsku, czy tylko wersje angielskojęzyczne? I chyba najważniejsze pytanie, jak aktywuję "plusa" we wrześniu to będę mógł pobierać gry które były wcześniej? Załóżmy że w zeszłym miesiącu był dead space 2 i chciałbym tą grę pobrać, tylko czy jeste taka opcja?

Z góry dziękuję wszystkim za udzielone odpowiedzi i z góry przepraszam jeżeli taki temat już był gdzieś na forum a ja go powtarzam.

Opublikowano

Nie, kupując zdrapkę PS Plus na rok nie musisz podać żadnych danych.

ACIII - jest multi, każda gra w PS Plus jeśli tylko oferuje tryb MP to w niego zagrasz, prócz gry pobiera się też online pass jeśli jest wymagany przez grę.

ACIII jest po ang, ogólnie sam jestem trochę zdziwiony bo większość tytułów jest po PL o ile gra oferuje ten jezyk a takiego ACIII nie dali :(

Gry możesz pobrać tyle te które są w "kolekcji gier od zaraz", nie masz opcji pobrania gier których nie ma już w "promocji"

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienia, teraz spokojnie mogę udać się do sklepu i zakupić plusa.

Szkoda tylko że nie można pobierać gier które były wcześniej, bo było tam kilka fajnych tytułów które mnie zaciekawiły, no nic może trafi się jeszcze jakaś perełka :)

Opublikowano

mam pytane zwiazane z ps+ sa gry tam przeznaczone takze na move?

Jeśli tylko jakaś gra oferuje możliwość gry z movem to tak, specjalnej zakładki z grami na move w Plusie nie ma.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...