Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rotacja

adik0197

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji na temat tej rotacji.

Season Three: Week 32 (September 10th, 2013)
Cassiopeia
Elise
Janna
Leona
Lucian
Rengar
Riven
Twisted Fate
Twitch
Xin Zhao

Dziwi mnie jedna rzecz, a mianowicie znow rengar w rotacji, byl w zeszlej rotacji[terazniejszej 03.09-09.09]

Opublikowano

Pamiętam że kiedyś jak były dwie postacie pod rząd w rotacji , zamienili ją , teraz nie wiem jak będzie , a co do samej rotacji to nie najgorsza ;d

Opublikowano

Jak znam życie to lucian będzie pikowany w każdym meczu mimo, że jest chujowym adc.

No i nienawidzę jak ludzie grają riven jak nie potrafią a tak to właśnie będzie... Fuck.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Teraz będą mi podbierac Elise.. :( Pewnie połowa ludzi jej nie ogarnie.. Luciana szybko do rotacji dali, ale liczylem na jakiegos Aatroxa, Diane, Kha, Talona.. Może w następnej ;)

Opublikowano

Jest przetestuje Elise !! :D Tak na serio to fajna rotacja przetestuje Elise, luciana i Leonę :D bardzo fajna

Opublikowano

rotacja pewnie zaczerpnięta z koreańskiej strony lola a tam się one nie raz trochę różnią. Rengara na pewno nie będzie w rotacji.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

A przeceny?

heca ori sion

ja pieprze znow nie bedzie mozna pograc topa lee sinem na rosji bo znow rengar no ja pieprze

ogolnie spoko rotacja no i xina bym wywalil bo go mam ;P

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Jeśli rengar zostanie? Spoko, mam już uciułane 4,9 jeszcze troszeczkę i go biorę w ślepo. Bardzo mocna postać, co do samej rotacji ścierwo.

Arigato.

Opublikowano

A ja sobie zagram Lucianem bo rozmyślam nad kupieniem go. A tak to rotacja nawet spoko i co do Rengara raczej to zmienią chyba że mają jakaś info. co do ilości gier daną postacią i ta postać którą grano najwięcej będzie w następnej rotacji. Ale wątpię w to chociaż fajne by to było

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...