Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Skąd sie bierze takie kur**two w tej grze..

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram rankeda bla bla bla... jestem b1 i nie moge stąd kur.. wyjść przez takie gówno jak ten zed... Co robić ? staram się nie flamić oraz pomagać swojej drużynie lecz z tym dzieciakiem sie kur.. nie da !!! Zed o którym mowa od samego lobby zaczął trollować. Spytałem się grzecznie czy mogę pójść na topa czy nie sprawi to problemu że pójde wukongiem wszyscy napisali ok (nawet zed) potem ta dziwka zamiast picknąć supporta pickuje zeda !! i o dziwo idzie na bota lecz jak wiadomo 0 wardów itd... gdy zginął 2 razy poszedł ze mną na topa lecz kazałem mu spier***ać ... Pomoże mi ktoś ? co robić ?

screen:

http://scr.hu/1ucm/sr7e8
Opublikowano

@up3

łatwo się pisze... inicjuje teamfighta jako pierwszy jak to na wukonga przystało a reszta teamu bije miniony zamiast się wbić ze mną...

@up2

Ciekawe jak TY panie mistrzu od siedmiu boleści byś sobie tutaj poradził...

@up

Sam jesteś gówno

Opublikowano

Ta gra była łatwa do wygrania...

Po 2 lux ci idzie najlepiej, więc staraj się grać nią a wyjdziesz.

Fizz też coś tam wygrałeś..

Wy serio...

198 Wins
188 Losses
Hm, moim zdaniem do wy coś źle robicie, ja może w tym sezonie grałem tylko 10-15rankedów :D nie chce się po prostu ale już miałem srebro ;d i też wychodziłem z brązu teraz to spadłem nawet nie wiem o ile, musiałbym grę wygrać ale jednak wole 3vs3 i chyba poczekam do nowego sezonu.
Po 3 napisałeś że kazałeś mu spier... czemu? mogłeś ulać i zrobić pułapkę we 2 na enemy top i szybki push, później we 2 na mid pomóc ;) i farmić, czasami warto szybko zacząć mid/late game bo wtedy łatwiej idzie, tym bardziej jak masz taki wukong/zed
Zed - kill adc/ap zależy kogo złapie a ty starasz się wbić na końcu.. tak naprawdę skille wukonga robią grę ;x wystarczy nie zepsuć.
Właśnie w takim czymś jak brązie trzeba uważać ;P ja się staram albo wbijać ostatni, albo upewnić się że dam rade, no chyba że tank.
Moim zdaniem wy przegrywacie bo dajecie się prowokować, i moim zdaniem 50% sukcesu to spokój w grze;P zresztą.. 3vs3 każdą grę carruje, nie rozmawiam z idiotami więc coś o tym wiem, chyba zacznę grać solo/duo i zobaczę czy serio teraz jest tak ciężko jak piszecie.
Bo moim zdaniem minimum 75% gier na spokojnie można wygrać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Spróbuj się wciskać Top/mid ogarnij w 90% farmę TF, Shen lub Ryze z TP i carruj.

Widziałem 1 TF.. jak sobie gry robił na napkach ;), na brązie 90% ludzi feeduje :P i taki twisted lub shen robi grę.

Wystarczy na bot skakać, ja planuje pograć Pantheonem na midzie to jest kosa... minimum 80% miderów ap jest na combo od niego ^^.

Polecam grać też Jayce, też dobry champion do carrowania.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ja ci pomoge wyjsc z branz 1 w prosty sposob wybierz sobie 1 postac i katuj ja przez tydzien bez zmieniania postaci potem odpoczni pare dni od tej postaci (2-3 dni) i wejdz znowu na rankedy to twoje mecze powiny inaczej wygladac.Jak nadal niemozesz wyjsc czyli masz problemy z farmem 10min minimum 80 farma lub wql nie pomagasz druzynie jak bys pomagal zedowi na lini nie mial ty takich statow zzobacz unich akali ona tez raczej dobra nie byla:< mozna powiedziec ze bylo 4vs4 wiec gra rowna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...