Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na 71 mental

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam 71 mentala ze skillami:

Silne M6 i reszta od M7 do M10

Boga +9 kd +4

Ebo +9

Rib +9 22sr kd +3

Buty +9 1khp

Maska Strachu +7

Bransa 1khp

Naszyjnik 1,5khp

Lwia +9

Mam buffa 42 lvl (skille M3).

Mam dropka 36 lvl (skille M3) + z wilkiem

Na zadnym koncie nie mam ani grosza, jak zarobic? Moze wbic 65 dropkowi i dropic kamole? Jak uwazacie (na mentalu 2/3 spota biore w v2) (buffem i mentalem jestem w v2).

Opublikowano

Czyli wbijac 65 na dropku (aura m3, berek m3) i leciec na metki 65 tak?

Dobijam na mentalu 72 wlasnie (buff 44 lvl teraz). Zaraz wychodze z v2 i dam eq dropkowi (riba itp).

Możesz wbić, aczkolwiek mentalem też możesz je bić z tym, że dłużej będzie z tym szło ;)
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Metki 55-70 lub chodzenie 3 postaciami do DT (to chyba najlepsze rozwiązanie, i ulepszać biżuterie na 54lv)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Chodź swoim mentalem na Dt i ulepszaj itemki.Na pewno znajdziesz kilka chętnych ekip każdego dnia na wypady na DT.

Możesz też bić metki na sohan, mentalem polecam być tylko śmierci(65lv).

Dropkiem możesz bić metki w dolinie, metki na pustyni, lub wbić mu 61lvl i latać nim po sohan.

Tak ogulnie to polecam ci dropnąć mega wierzchowca.Na pewno ci się przyda.

Ja swoim dropkiem 36lvl biłem metki Duszy(40vl) miałem pieczęć z co drugiego metka.Kiedyś te pieczęcie dropiły co dziennie od 19.00 do 21.00.Nie wiem jak jest teraz.

Mam nadzieję że pomogłem.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Postanowiłem że:

Dropkiem (36lvl) - wezme eq z mentala (ebo itp.) i bede bił metiny w m2 (bez rekawicy bo brak - jakies sposoby na zdobycie?). Bede dropił KU i KD +3 z metków (aura to 8kk) - zarobie mniej-wiecej 50kk (narazie 0kk) i kupie 3 przepustki do v2 dla mentala dropka i buffa. Wyexpie buffa do 60, dropka do 61 a mentala do 75 a pozniej jakos to bedzie ;)

Mentalem (71lvl) - zostawie go narazie.

Opublikowano

A wiec tak.

1.Uzbieraj na itemy 2kpz

2.Cos na nieumarlych.

3.Dobij silne na g i reszte skilli.

4.Dobij mentalem 75lvl.

Idz na dt na metki mordu. Dziennie wyciaga sie tak ogromne sumki.

Opublikowano

Czesc mam 71 mentala ze skillami:

Silne M6 i reszta od M7 do M10

Boga +9 kd +4

Ebo +9

Rib +9 22sr kd +3

Buty +9 1khp

Maska Strachu +7

Bransa 1khp

Naszyjnik 1,5khp

Lwia +9

Mam buffa 42 lvl (skille M3).

Mam dropka 36 lvl (skille M3) + z wilkiem

Na zadnym koncie nie mam ani grosza, jak zarobic? Moze wbic 65 dropkowi i dropic kamole? Jak uwazacie (na mentalu 2/3 spota biore w v2) (buffem i mentalem jestem w v2).

Znajdź jakiegoś 75+ żeby cię przeniósł na 7 piętro i odlurował ci spota , a a potem nawalaj cały czas metki mordu i będziesz miał sporo kamoli na sel.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Szukaj ekip na kowala na DT, leć kilkoma postaciami i ulepszaj bizu na 54lv do +9, ewentualnie metiny 65-70lv. Możesz jeszcze 75lv poprosić o przeniesienie i bij metki morderstwa na 7 piętrze.

Opublikowano

możesz ciut podrasować eq i starac się znaleźć bossy, ew klasyczne łowienie rybek, metki jak up opisali, dt przetopy ( nie wiem jak teraz ale jak ja grałem to szło zarobić) sęp na eventy :D

qca1j1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...