Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z tańcami w szkole

pSlav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że tutaj pojawiają się naprawdę poważne problemy życiowe. Podejrzewam, że skoro jesteś w 3 klasie, to prawdopodobnie są to zajęcia przygotowujące do poloneza. Każdy to musiał odbębnić, no, prawie każdy. Po prostu chodź na nie i wybij z głowy sobie definicje związane z homoseksualizmem. Za parę lat będziesz błagać o taki spokój i brak zadań fizycznych.

1381100472-U1010701.png

Opublikowano

pierdol ten tanieć nie ćwicz i miej wyjebane

lub powiedz jakiejś koleżance zeby napisała ci zwolnienie :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Poprostu nie przychodź na to i miej wyjebane, nieraz mam podobnie tylko że jakiś apel itp, jak sie mnie nauczycielka pyta czemu nie byłem to jej mówie że mnie to nie interesuje i daje mi spokój xD

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkich postów ale wszędzie w 3 kl masz taniec na wf, jako przygotowanie do balu 3 kl. A później ci się to przyda, chesz się zmęczyć "jak prawdziwy menszczyzna" to weź piłkę, znajomych i idź na boisko.

WF to przedmiot jak każdy inny, do niego tak samo jest ustalony program jak np do matematyki i tak samo można z niego nie zdać :)

///Sam bym chciał umieć coś więcej niż pogo

Opublikowano

Niektóre odpowiedzi są tak ambitne i na poziomie, że można się załamać, serio. Chodź na te tańce, nie rób problemów sobie,rodzicom i nauczycielom, skończ tę gimbazę, a osobom, które wymyślają,żeby to olał i nie chodził, bandażował nogę, miał wyje**ne czy cokolwiek radzę puknąć się w łeb. Cegłą. Albo od razu łbem o ścianę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie bal nie był obowiązkowy,tańczyło poloneza 1/3 rocznika,a na w-f nikt o tańcach nie myślał,nauka tańca była dla zadeklarowanych chętnych po lekcjach i w weekendy,nikt nie robił szopek i wszyscy byli zadowoleni :P

Opublikowano

Swoją drogą to bardzo dziwne, że akurat cały rok masz tańce - . -

Masz taki program czy nauczyciele robią na lewo a dyrekcja ma na to wyjebane ? Przecież każdy nauczyciel dostaje program który musi się trzymać, nie ma czegoś takiego, że cały rok masz tańcze, no chyba, że masz taki program - lecz to jest dziwne. No chyba, że nauczyciele nie trzymają się programów a ta szkoła to jedna wielka pomyłka, nauczyciel musi trzymać się programu i jak ma być ocena np. z lekkoatletyki to ma być z lekkoatletyki a nie za taniec.

Szczerze to ja też bym się wkurzył jeśli miałbym tańczyć i co najważniejsze uczyć się o tańcach etc. Nie ma co ukrywać, ja jestem chłop i wolę, stać jak ten żuł pod sklepem na zabawie, niż " zarywać " do dziewczyny która zna się na tańcu..

Po prostu będę szukał kobiety która nie potrafi tańczyć :)

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...