Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu "Hide and seek" oraz "Factions"

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Po tp że pluginy zamulają dlatego chcę je ograniczyć

@OFFTOPIC

Arbuz z tb o wszystkim trzeba na PW :P

Po TO*

@OFFTOPIC

Czy da się edytować posty z fona

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Tylko, ze i tak będziesz musiał wgrać plugin, skrypt nie ma funkcji zmiany w blok.

Offtop:

Ja na swoim telefonie(Windows Phone) mogę edytować posty.

Opublikowano

Nie ma możliwości wgrania skryptu Hide and Seek, jest to niemalże nie możliwe. Plugin dostarcza kilka nowości których skrypt Ci nie zaoferuje.

Opublikowano

To dajcie chociaż linka do bezpośredniego downloadu najnowszej wersji "HideAndSeek" i skryptu na gildie

Opublikowano

A skrypt na gildie?

Opublikowano

Gildie: xxx Skrypt na HideNSeek jest w trakcie pisania

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Dzikoysk byłem na twojej stronie i patrzyłem na ten skrypt. Nie udostępniłeś go publicznie ze względu na plagiaty więc nie dawaj mi linka jak nie ma downloadu albo kodu.

Opublikowano

Polecam w 1 kolejności nauczyć się czytać i przejrzeć co wysłałem, a nie się spinać. Chyba muszę napisać instrukcję, jak kliknąć w wieli zielony przycisk Download. Z github już nie korzystam, bo jest zbyt mało narzędzi.<br />

Opublikowano

Nie żeby coś ale mam pobrany skrypt z tego downloadu. Podesłać ci screena jaki ten skrypt nieogarnięty? Ani nie wyTABowane ani nic... Jakiś taki poucinany... Po prostu nie do odczytania! Nie chcę się z tb kłócić. Tylko mówię jak jest :). Czekam na skrypt HideAndSeek.

A tak przy okazji powiem że jestem w trakcie pisania fajnego skryptu na checkpointy i inne dodatki na parkoury. Piszcie co mógłbym dodać. Nie wykorzystuję twojego kodu Dzikoysk nie martw się o to ;)

Opublikowano

To Twój edytor widocznie konwertuje taby na spacje. Dobra, jak w końcu ogarniesz, to sobie użyjesz.

Opublikowano

Mój edytor! -.- zwykły windowsowy notatnik.

Więc nwm o co chodzi. I nie tylko zmienia taby na spacje ale... Po prostu się nie da odczytać. Nawet zwykły przycisk ENTER usuwa. Może daj download nowego pliku?

Opublikowano

Lol, da się coś zrobić w windowsowym notatniku? :O Użyj Sublime Text 2, lub ostatecznie Notepad++. Nowa wersja pojawi się już niedługo :P

Opublikowano

Hmmm ja zawsze otwieram notatnikiem i piszę w nim wszystkie skrypty. Ale mogę spróbować tymi co mi podałeś. Kiedy skończysz pisać HideAndSeek? Bo obiecałem graczom że po skończeniu naprawiania worldguarda (czyli wszystkie cuby od nowa) już będzie HideAndSeek. A skończe za jakiś tydzień. Pluginu raczej nie wezmę bo podobno strasznie laguje.

Opublikowano

Hmmm... W tym tygodniu masa pracy, ponieważ kończe UltimateClans 1.5 i pisze do niego stronę. Zobacze kiedy się uda HideNSeek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...