Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer dla samotnych wilków

Siveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż tworze innowacyjny serwer survival, Coś co istniało kiedyś na starszych wersjach czyli serwer survival na którym można sobie normalnie pograć, Coś na styl codziennego życia czyli będzie trzeba zarabiać zdobywać kase napierdalać innych żeby przetrwać dodatkowo chciałem powiedzieć że mam zamiar ustawić coś takiego jak pvp tylko na określone 2 dni czyli np sobota i sroda dodatkowo głównie chodziło by o to że trzeba zarobić na dom później zająć sie uprawą roślin czy też innymi rzeczami za które będzie się zarabiało chodzi mi o to żeby spokojnie przez 5 dni można było nazbierać itemów a później polować na graczy którzy zrobili to samo oczywiscie ranking byłyby i nie tylko mam dużo ciekawych pomysłów ale co sie będę rozpisywał może powiedźcie co o tym sądzicie i czy warto sie w to bawić chciałbym podkreślić ze znam się na pluginach itp tylko chcę poznać waszą opinie.

Opublikowano

Brzmi to jak zapowiedź close bety minecrafta. Daj sobie siana z tym serwerem. Wrzesień jest, do szkoły.

.

Opublikowano

Lubię survival ale nie lubię naparzanki między graczami, dlatego mi się osobiście pomysł nie podoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...