Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki laptop jest najlepszy do gier?

LapajBucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki laptop wedlug was jest najlepszy do grania? Prosil bym o prosta odpowiedz :)

jokersignaturebyfilipdi.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

mysle ze tak do 5k moge wydac

jokersignaturebyfilipdi.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Po pierwsze jak już zamierzasz kupić laptopa to nie z Allegro...

Po drugie idź do informatycznego i poproś sprzedawce o doradzenie i skonstruowanie swojego laptopa.

Po trzecie złóż go samemu ;)

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Po pierwsze jak już zamierzasz kupić laptopa to nie z Allegro...

Po drugie idź do informatycznego i poproś sprzedawce o doradzenie i skonstruowanie swojego laptopa.

Po trzecie złóż go samemu ;)

Co to za bzdury?

Laptop nie z allegro? Bo co? Ma zasilacz noname lub obudowa piekarnik?

A co tu nie może uzyskać porady? Nie każdy sprzedawca jest kompetentny.

Laptopa ma sam złożyć? yyy.. niby jak? obudowa lenovo, procesor stacjonarny i np gtx660ti ? Laptopa sie kupuje gotowca to co zaproponuje sprzedawca a nie taki jaki chcesz...

Do autora

A może Mac ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

up@ macow sie ni opłaca bo sa kompletnie nieopłacalne w sensie wydajność = cena. Apple to firma, ktora robi mnostwo hajsu na takich rzeczach. Np. części do wyprodukowania iphone5 razem z systemem kosztują ok. 670zł, iphone ponad 2k.

Opublikowano

@up Nie chce byc jakims fanboyem tej firmy, ale sie nie zgadzam, sam mam iPhone 4 i iPoda, kuzyn ma MACBooka i jakos nie narzekamy, i uwazamy, ze Apple jest warte swojej ceny, wszyscy w dzisiejszych czasach Hejtują apple z powodu wysokich cen i wola sobie kupic jakiegos badziewnego samsunga galaxy który w prędkosci nie dorownuje iPhonowi. Ale powracajac do tematu. Jesli autor chce miec MacBook'a i zainstalowanego na nim Windowsa, to niech kupi cos innego, bo rzeczywiscie Apple dostosowywuje swoje sprzety bardziej do OX 10 wiec moze troche slabiej chodzic :)

Opublikowano

W macu płacisz tylko za markę, bo komputer z gtx 660 i i5 na pewno nie kosztuje 6 tysięcy ;)

Żeby nie odbiegać od tematu - najlepszy na świecie laptop do gier to alienware 18 tylko kupiony z i7 4930x oraz dual gtx 680.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@up Nie chce byc jakims fanboyem tej firmy, ale sie nie zgadzam, sam mam iPhone 4 i iPoda, kuzyn ma MACBooka i jakos nie narzekamy, i uwazamy, ze Apple jest warte swojej ceny, wszyscy w dzisiejszych czasach Hejtują apple z powodu wysokich cen i wola sobie kupic jakiegos badziewnego samsunga galaxy który w prędkosci nie dorownuje iPhonowi. Ale powracajac do tematu. Jesli autor chce miec MacBook'a i zainstalowanego na nim Windowsa, to niech kupi cos innego, bo rzeczywiscie Apple dostosowywuje swoje sprzety bardziej do OX 10 wiec moze troche slabiej chodzic :)

Człowieku czytaj ze zrozumieniem, nie piszę, że samsung galaxy czy inne tego typu rzeczy są lepsze od iphone, tylko że wyprodukowanie iphone kosztuje powiedzmy te 700/800 zł, a cena jest powyżej 2000, czyli tak jak mówił Combative:

W macu płacisz tylko za markę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...