Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluzy i koszule...

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do was prośbę... wypiszcie mi jakie znacie strony gdzie można dać własny wzór na bluze lub koszule.

Wymogi: Można zrobić wzór wszędzie czyli nie tylko na środku bluzy ale także na rękawie itd np fajny efekt rękawa we wzory :D

Nie znam się ale najlepiej żeby to był wydruk (czy tam farbowanie) bo naklejka się psuje :/ ale nie koniecznie.

Płatność przy odbiorze od kuriera NAJLEPIEJ!

Opublikowano

Na allegro jest tego masa. Wystarczy tylko poszukać a to kwestia kilkunastu minut.

Jeżeli chcesz coś naprawdę trwałego (lecz drogiego) to znajdź sobie kogoś kto maluje aerografem.

Już kiedyś szukałem na google kogoś kto się tym zajmuje i ogólnie ceny są w granicach 150zł+.

Jak znajdziesz dobrego fachowca to zrobi Ci taki maluneczek że cho cho :)

Najlepiej to zobacz sobie na yt jak to mniej więcej wygląda wpisując np. airbrush t-shirt

HBV27j.png

Opublikowano

Ja na allegro kiedyś zamówiłam koszulkę z obrazkiem z przodu, napisem z tyłu i na rękawie. Nie z mojego konta jeszcze więc Ci niestety nie podeślę, ale wpisywałam zwyczajnie koszulka z własnym nadrukiem i trzeba pogmerać, popatrzeć na jakość i jakie kolory itp itd i znajdziesz na pewno coś co Ci odpowiada. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...