Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| 1.6.2 ||- War-Craft -|| SURVIVAL - GILDIE - PVP || 40s || ADMINISTRACJA +18 ||

DadekDesign

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krótkie info, noc eventów o 21:00!

Za niedługo nowa edycja, więc po pierwszym Październiku będzie przerwa ok. 2-3 dni i wracamy z 200% mocy :)

Opuszczone zamki || Plecaki || Ta sama mapa || Lepszy spawn || Wszystko bardziej ulepszone :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny miła atmosfera, pomocni admini POLECAM !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Powiem tak : Server jest mega administracja +18 Ogra wielki naprawde :D , Eventy cóż , zależy jaki kto lubi ja uwielbiam dzień handlu a kase można banalnie zarobić na mobkach. :) Fajna Była mapka :D Bo II edycja bedzie mega :D napewno wierze w administracje i server Vip tani :D CZASAMI spada cena do 7 z groszami :D Oplaca się kupić. Kupiłem jestem zadowlony, czekam z niecierpliwieniem na Nowe Otwarcie i Maszyne oraz Edycje :) Jak widziałem zamki a mialem okazje ktore bedą się pojawiać na mapie to kurcze lepsze niż mody będzie ^^

Pozdrawiam :) wnerwiający Harger ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Kilka słów przeprosin, wyjaśnień.

Przepraszamy, serwer będzie wyłączony przez ok. 3-5 dni, z powodu tego, iż jeden Administrator (MarcinPSP, tak - ten sam co tworzy pluginy), któremu bardzo ufaliśmy porozdawał Graczom przedmioty, rozwalił spawna.

Co teraz będzie?

Niestety, to czego obawialiśmy się najbardziej.

Nowy spawn, który jest już zrobiony.

Nowa mapa, reset itemów, przedmiotów, wszystko od nowa.

Ale będą też dobre strony drugiej edycji! :)

Opuszczone zamki, czyli przeszukiwanie strasznych budowli, aby móc znaleźć coś na prawdę unikalnego,

Wieczory eventów, więcej konkursów, darmowe Vipy (losowania), i wiele więcej innych atrakcji.

Całe, szczegółowe info napiszemy niebawem, bądźcie gotowi.

Aktualności, związane z serwerem będą publikowane na naszej stronie: War-Craft.pl

Cóż. Do zobaczenia w II Edycji! :)

Opublikowano

Czytając prezentacje, dosłownie modliłem się zęby był restart i grać na jakimś dopracowanym, nowym serwerze ...

Już czekam. Szukacie supportów ? ChatModów ?

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

@UP, tak. ChatModów z pewnością.

Jeżeli dopracujemy drugą edycję w 100% zrobimy zapowiedź, nową reklamę - wszystko w niej opiszemy.

FoQuseK, w razie czego skontaktuj się ze mną na PW.

Opublikowano

Zazdrość Cię zżera, ale to kryjesz. No cóż, tacy są ludzie, coraz więcej jest takich.

Cieszę się, że ujawniłeś to, co zrobiłeś.

Jeszcze Ci pokażemy, Marcinie. My tylko ulepszamy serwer, pniemy się w górę, a Ty na to nie możesz patrzeć.

Nie będę tutaj pisał o Twoich zedytowanych ("autorskich") pluginach, bo nie po to powstał temat.

Pozdrawiamy, cała ekipa (wraz z super Graczami, którzy okazali się być najlepsi, jakich mogłem spotkać).

To nie temat do kłótni, pisz na pw.

Opublikowano

ale usuncie ten plugin jak napisze ***** to kicka czasami trzeba i to wkurza a jak bedzie mod to bedzie dawał np muta lub kicka Blagam ;/

Powiem tam Marcinie Jestes niezdyscyplinowanym dzieciakiem.. Trolowales mnie czasami fajnie blok diax sie pojawil i był mój, ale to dziecinne denerwowało mnie ze wtedy MyCreeper mi to zabierał. ttroche go rozumiem Każdy ma równo grac nie jedni z gm i wgl Opanuj się taki uciesz? zepsułeś server na którym ja wydałem kase. Niby grosze ale wydałem zeby mieć tego vipa wiem ze bede miał napewno znowu te dalsze dni vipa ale to idiotyczne i wkurzające. Jak ty Potrafiłeś dać niezniszczalne eq komuś co fightował sie zemna 30 minut -,- a ty mi sete 4 dokladales do eq ;/ Taki server nie na twoj poziom ... idz lepiej robić ''pluginy'' i je konfigurować serverowi co wlasciciele maja po 12 lat . Nie zapominając szkoda mapy ;/ i Gildii I to Przez JEDNEGO ************* ...

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Marcin, skończ, nikogo raczej nie obchodzi zdanie zakłamanego 16 latka, który 24/7 siedzi przed komputerem i pisze swoje "pluginy" warte "200 zł" :)

Weź tą swoją super ekipę 12 latków i idź. Ta cała reszta ekipy jest równie zakłamana tak jak Ty.

Nie zezwalasz? Trudno, płakać nie będę, są lepsze wersje w internecie.

Pozdrawiają prawdziwi właściciele serwera, którzy poświęcają największą uwagę Graczom, a nie pliczkom :)

Temat do zamknięcia, o otwarciu drugiej edycji powiadomimy na stronie, na moim profilu oraz poprzez zapowiedź serwera w publikacji serwerów.

Przepraszam za siebie i za "marcina" (on raczej jest pozbawiony umiejętności przepraszania) za rozmowy nie na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...