Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojna

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ja jestem strasznym histerykiem moze wy mnie troche uspokoicie wiec tak zadam wam kilka pytan prosze odpowiedzcie szczerze.

1.Czy sytuacja zwiazana z syria moze zakonczyc sie 3 wojna swiatowa?

2.USA zaatakuje syrie?

3.Iran Izrael lub rosja włączą sie w konfilkt i uzyją broni atomowej?

4.W bibli jest cos o damaszku stolicy syri niby ma to poprzedzac powtorne przyjscie jezusa itd mielismy slyszec tez o wojnach i pogloskach wojennych slyszymy i ma pojawic sie antychryst ktora da pokoj falszywy pokoj narazie nikt sie nie pojawil myslicie ze sie pojawi?

5.Mylsicie ze zostało nam jeszcze z 15 lat zycia?

Opublikowano

Siemanko ja jestem strasznym histerykiem moze wy mnie troche uspokoicie wiec tak zadam wam kilka pytan prosze odpowiedzcie szczerze.

2.USA zaatakuje syrie?

4.W bibli jest cos o damaszku stolicy syri niby ma to poprzedzac powtorne przyjscie jezusa itd mielismy slyszec tez o wojnach i pogloskach wojennych slyszymy i ma pojawic sie antychryst ktora da pokoj falszywy pokoj narazie nikt sie nie pojawil myslicie ze sie pojawi?

1. Ta, prawdopodobnie tak będzie. I dobrze kurwa.

2. Ta, $$$$ się zgadza.

3. Na pewno się włączą, broń atomowa tylko prawdopodobna.

4. Ateizm, więc nie.

5. Mniej.

shoob.png

Opublikowano

Trudne nieco te pytania, ale Ja na Twoim miejscu bym żył normalnie, tak jak dotychczas. Niektórzy ludzie są naprawdę nieprzewidywalni i ciężko cokolwiek ustalić. Człowiek mądry wie jakie spustoszenie sieje broń atomowa i jakie to może mieć odbicie w przyszłości.

Z pytań wynika iż wierzysz w to, że może nastąpić koniec świata. Tak naprawdę może on nastąpić w każdej chwili. Wiesz ile takich rzekomych przeżyłeś ?

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

1.Może, ale Polska na 90% nie będzie w niej uczestniczyć.

2.Również na 90% tak, bo Jankesom leci ślinka na widok surowców.

3.Wątpie.

4.Zawsze gdy coś się dzieje, to zaraz ktoś znajduje jakieś cytaty i w ten sposób je interpretuje, jakieś przepowiednie.

5.Nawet więcej.

Sikorski powiedział, że Polska nie będzie wspierać USA, wiec nie ma się czym martwić.W najgorszym wypadku żydzi i USA opanują Bliski Wschód.

Opublikowano

Ja też potrafię panikować widząc jak dzieją się takie rzeczy, rzeczy na które zwykły szary człowiek nie ma wpływu,ale wydaje mi się, że jeśli będzie wojna to to nie będzie nasza wojna...

Opublikowano

Przejmujesz sie takimi rzeczami a jutro przykladowo kiedy bedziesz wychodzil do szkoly potraci Cie samochod :D

Za bardzo sie nakrecasz, jesli cos ma byc to bedzie nikt tego nie wie :)

Opublikowano

1.Czy sytuacja zwiazana z syria moze zakonczyc sie 3 wojna swiatowa? Nie

2.USA zaatakuje syrie? Przypuszczam że tak, zresztą dowiemy się końcem tygodnia.

3.Iran Izrael lub rosja włączą sie w konfilkt i uzyją broni atomowej? Nie użyją w 100% broni atomowej.

4.W bibli jest cos o damaszku stolicy syri niby ma to poprzedzac powtorne przyjscie jezusa itd mielismy slyszec tez o wojnach i pogloskach wojennych slyszymy i ma pojawic sie antychryst ktora da pokoj falszywy pokoj narazie nikt sie nie pojawil myslicie ze sie pojawi? Nie czytaj bibli bo to niczym basnie o rzeczach nie stworzonych.

5.Mylsicie ze zostało nam jeszcze z 15 lat zycia? Niby czemu?

Opublikowano

Przez te media, ludzie powoli dostają spazmów...

Myślicie że Obama, podejmie sam z siebie decyzje o interwencji? Musi się kongres Amerykański zgodzić, a według doniesień... To nie ma zgody kongresu właśnie... Inna sprawa, że Rosja zaproponowała sankcje i embargo na Syrię, z którą Bashad Alashad się zgadza... Nie zgodziłby się, gdyby z tą propozycją wyszedł rząd USA, a jak Ruscy to czemu nie. Dlaczego?

Bo Syria jest bliskim partnerem handlowym Rosji... Seems legit.

No i niezadowolenie społeczne na całym świecie, rośnie odnośnie tego tematu.

Opublikowano

będzie co ma być nie mamy wpływu na to jak do czegoś dojedzie to broń do rąk i jazda za ojczyznę

tak na serio moim zdaniem U.S.A wie co robi i bez przemyśleń nie zrobi głupstwa a broń atomowa hmmm nikt raczej nie będzie szkodził samemu sobie dobrze każdy wie że ta broń działa we obie 2 strony .

Opublikowano

Ja mam to w dupie ;)

2.USA zaatakuje syrie?

4.W bibli jest cos o damaszku stolicy syri niby ma to poprzedzac
powtorne przyjscie jezusa itd mielismy slyszec tez o wojnach i
pogloskach wojennych slyszymy i ma pojawic sie antychryst ktora da pokoj
falszywy pokoj narazie nikt sie nie pojawil myslicie ze sie pojawi?

1. Nie

2. Nie wiem ^_^

3. Nie

4. Nie wierzę w Boga, więc nie

5. Nie

W 1 linijce wszędzie nie :D

W sumie za bardzo się przejmujesz, jak coś się stanie na skale światową (wątpie) to wtedy trzeba na siebie liczyć i będzie po prostu rozpierducha ;D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

2.USA zaatakuje syrie?

1. Bardzo możliwe

2. Myślę, że tak, przecież USA musi się wszędzie wpierdalać.

3. Trudno określić, czy rosja inne kraje włączą się, jeśli tak to możliwe.

4. Nie mam zdania

5. Nie jestem jasnowidzem.

Opublikowano

Nie no to jakaś paranoja... Ludzie nasłuchają się w telewizji teorii spiskowych, albo poczytają takie pseudo portale jak niewiarygodne na wp, i potem myślą że wszystko to o czym tam mówią, sprawdzi się...

Tak samo, jak Nostradamus przepowiedział katastrofę Smoleńską... Ludzie ogaru trochę! Putin uratował Obamę przed wpadką z tą inwazją i tyle... Nie ma nad czym tu rozwodzić się...

Owszem kiedyś wojna wybuchnie, ale nie teraz jeszcze.

Opublikowano

2.USA zaatakuje syrie?

1. Całkiem możliwe, USA chce rozwiązać konflikt siłą ogniową a tymczasem Rosja się temu sprzeciwia bo sprzedaje miliony sztuk broni dla Syrii i byłoby to dla nich nie opłacalne. Tym samym to co powyżej napisałem potwierdza reakcja premiera Rosji odnośnie "kontrolowania broni atomowej (?)" przez Rosję w Syrii.

2. Na ten moment nie jest to pewne, jednakże mają gotowe jednostki które w każdej chwili są gotowe do ataku.

3. Możliwe.

4. Nie wypowiadam się na ten temat.

5. Wątpię. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...