Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Bo chodzę na siłownie i muszę sobie ułożyć plan. A samemu jest trudno, a tak się składa, że chodzę jeszcze na MMA i mam tam trenera którego mam w znajomych na FB i pomysłałem żeby poprosić o pomoc jego. Tylko tez nie wiem jak to napisać, ponieważ jest to kolega mojego wujka i kiedyś gadałem z nim czy iść na siłownie to powiedział, że w tym wieku nie, a mam 15 lat, a jak widać poszedłem. Proszę o pomoc bo też mam spine co mi odpisze itd. :D

Opublikowano

napisz witam pana mam prośbę pomógł by mi pan ułożyć plan moich zajęć i tam dalej napisz jakie zajęcia itp w końcu chyba cie za to nie pobije :D raz kozi śmierć

Opublikowano

Przez fb bym nie pisał rozmowa się zakończy po chwili;x,jak będziesz na mma to zagadaj a zresztą co ci szkodzi

I załatw to sam nie przez wujka bo będzie wyglądało to chu*owo

Opublikowano

Nie przejmuj się wiekiem, jeśli Ci odradzi to powiedz,że i tak pójdziesz i że jeśli Ci pomoże to przynajmniej ułoży pod ten Twój wiek, a jak nie to że się możesz przećwiczyć czy coś. ;P Ale myslę,że raczej pomoże, poproś ładnie żeby pomógł CI ułożyć plan bo chciałbyś bardzo a nie wiesz jak się zabrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...