Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra od 30 levelu - pomoc

dzeton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od około 2 tygodni w wolnym czasie gram w DCUO i nie ukrywam, że gra bardzo mnie wciągneła :)

Niestety mam problem z ogarnięciem tego co trzeba robić od 30 levelu.
Czy może ktoś mi przybliżyć jak zdobyć zbroje t1 i gdzie? Ostatnie uzbrojenie jakie kupowałem, kupowałem u Aquamana w watchower. Gdzie można kupować te lepsze uzbrojenie? I co to są te sety uzbbrojenia? I jak można zdobyć Influence Points? Chodzę na duosy i alerty oraz na walki (arena PVP) a wciąż widzę, że influence = "0". Co powinienem jeszcze robić? Poproszę o w miarę łopatologiczne i obszerne wyjaśnienie ażebym rozwiał swoje wszelkie wątpliwości i mógł cieszyć się grą ;)

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

u Aquaman'a kupowales pewnie zbroje do PVP - ma wiecej Health i Thoughness (statystyka obrony przed atakami ze strony innych graczy). te zbroje przydaja sie do walki na arenach PVP lub do pojedynkow z innymi graczami.

zbroje PVE maja Defence zamaist Toughness. Defence jest statystyka obrony przed przeciwnikami sterowanymi przez komputer/gre. tutaj masz opisane zbroje T1

http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Iconic_Battle_Suitsco
prawda po angielsku, ale jak nie jestes biegly zawsze mozesz wkleic w translator google i cos tam wyczytasz :)

zbroje T1 kupujesz za Marks of Triumph + niewielka ilosc pieniedzy. Marki zdobywasz robiac misje solo (challanges), duosy, alerty i raidy. jak wejdyeisy w 'on duty menu' to znajdziesz odpowiednio '1 player / 2 player / 4 player / 8 player'

http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/On_Duty_Menu

influence to sa stare marki za pvp (dostawales 50 za wygrana, a 25 za przegrana). mieli je wycofac jakis czas temu, takze moga juz nie leciec.

Opublikowano

Czyli teraz zbroje t1 zarówno pvp jak i pve kupuje sie za marks of triumph?

I jeszcze jedno pytanie. U niektórych vendorów można kupić za marks of valor. Czym one się różnią? <- to pytanie proszę pominąć, już znalazłem odpowiedź, że za valor kupuje sie zbroje na pvp :)

Cały set uzbrojenia to jest po prostu wszystko co można kupić pod dane ,,t" ?

Zapomniałem dodać na początku:
Hero: superman, tank, fire

Może to pomoże w ewentualnych radach co gdzie i jak :)

Opublikowano

jak jestes hero to vendorow do pve masz w ponizszych lokalizacjach:

T1 - w kazdym wingu (tech, meta, magic) od wejscia idzie na wprost i wchodzisz w prawa brame (kupijesz u Steel'a, Raven lub Flash'a w zaleznosci od wingu)

T2 - vendor jest w kazdym wingu na wprost od wejscia (kupijesz u Power Girl, Batwoman lub Donny Troy)

T3 - w meta wingu na wprost w lewym wejsciu - sa wystawione 3 sety w zaleznosci od roli

T4 - w magic wingu na wprost w lewym wejsciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...