Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Brak nerfu Thresha i skin do Swaina!

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot odpowiedział na MASOWE zrzędzenie graczy na "zbyt duże" Q Thresha, narzekali iż jego Q łapie postaci których nawet nie dotknął:

Death Sentence -- CastTime=0.5 LineWidth=70.0000 MissileSpeed=1900.0000 CastRange=1100
Rocket Grab -- CastTime=0.25 LineWidth=70.0000 MissileSpeed=1800.0000 CastRange=1050.0000
Bandage Toss -- CastTime=0.433 LineWidth=80.0000 MissileSpeed=2000.0000 CastRange=1100.000
Anchor Drag -- CastTime=0.25 LineWidth=90.0000 MissileSpeed=2000.0000 CastRange=1100

Czyli: Nie, Q Thresha nie Zostanie znerfione.

Zapewne wiecie już o Ao Shin? Teraz wokół riotu krąży jedno słowo "Dragon" i tak zapowiedzieli stworzyć nowy skin dla Swaina - Dragonmaster Swain który jest pomysłem jednego z fanów, czyli jednak Riot czyta pomysły ich graczy ;) Jak na chwilę obecną brak jakiegokolwiek screena, skin jest w fazie tworzenia "idei" na wygląd.

Opublikowano

Wkońcu ten skin zostanie wydany! Z rok na niego czekam ._.

I tak pozatym, riot od dawna czyta pomysły graczy, astro nautilus też był pomysłem gracza, na (bodajże) gamescomie, widać było jak chyba ironstylus rysuję concept skinu Dostawca pizzy sivir, co też było pomysłem jednego z graczy :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Wkońcu ten skin zostanie wydany! Z rok na niego czekam ._.

I tak pozatym, riot od dawna czyta pomysły graczy, astro nautilus też był pomysłem gracza, na (bodajże) gamescomie, widać było jak chyba ironstylus rysuję concept skinu Dostawca pizzy sivir, co też było pomysłem jednego z graczy :)

Lulu to także champion wymyślony przez gracza :) Ja wiem że oni to czytają, ale na forum jest masa ludzi którzy uważają że Riot zlewa graczy ciepłym moczem.

Opublikowano

Ciekawe jak ten skin będzie wyglądał, i ile będzie kosztował.

Co do Thresha, to dobrze, bo jego graba można łatwo uniknąć, i to nie potrzebuje nerfa.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Tresh jest mocny i tyle, ratuje dupę całemu teamowi, dlatego tak go banują, nerfa nie potrzebuje, taka już mechanika.

Musisz być lepszy vs on :)

Skin jak będzie fajny to może kupię, jednak swainem gram okazyjnie dla funu.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Riot odpowiedział na MASOWE zrzędzenie graczy na "zbyt duże" Q Thresha, narzekali iż jego Q łapie postaci których nawet nie dotknął:

Death Sentence -- CastTime=0.5 LineWidth=70.0000 MissileSpeed=1900.0000 CastRange=1100

Rocket Grab -- CastTime=0.25 LineWidth=70.0000 MissileSpeed=1800.0000 CastRange=1050.0000

Bandage Toss -- CastTime=0.433 LineWidth=80.0000 MissileSpeed=2000.0000 CastRange=1100.000

Anchor Drag -- CastTime=0.25 LineWidth=90.0000 MissileSpeed=2000.0000 CastRange=1100

Czyli: Nie, Q Thresha nie Zostanie znerfione.

Zapewne wiecie już o Ao Shin? Teraz wokół riotu krąży jedno słowo "Dragon" i tak zapowiedzieli stworzyć nowy skin dla Swaina - Dragonmaster Swain który jest pomysłem jednego z fanów, czyli jednak Riot czyta pomysły ich graczy ;) Jak na chwilę obecną brak jakiegokolwiek screena, skin jest w fazie tworzenia "idei" na wygląd.

Nie żeby coś ale ten skin jest zapowiedziany od ponad pół roku, widać dobre info masz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale zapowiedziany to on był, teraz zaczęły się pracę :)

O moje info to Ty już się nie martw :)

Teraz wokół riotu krąży jedno słowo "Dragon" i tak zapowiedzieli stworzyć nowy skin dla Swaina - Dragonmaster Swain który jest pomysłem jednego z fanów, czyli jednak Riot czyta pomysły ich graczy ;) Jak na chwilę obecną brak jakiegokolwiek screena, skin jest w fazie tworzenia "idei" na wygląd.

Info z h2w i roga rlz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ta, Scorched Earth Renekton też miał być dawno w lidzę, ale jak zwykle Riot coś zepsuł. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bardzo dobrze, że nie nerfią Q Thresha :) Nie jest to jakieś OP, łatwo uniknąć.

Co do Swaina, mam już do niego skórkę za 975RP, więc tej na pewno nie kupię, ale zapowiada się ciekawie . : )

Opublikowano

Info z h2w i roga rlz.

Nigdy nie wszedłem na h2w i nie wiem co oznacza "roga". Zapowiedziany skin był dawno, tak jak Scorched Earth Renekton, dopiero teraz ruszyły prace. a "zapowiedzieli" w pierwszym poście oznaczało "zapowiedzenie prac" a nie samego skina. Jak już mówiłem, o moje info to ty sie nie martw.

Opublikowano

Nie wiem czy się nie myle ale riot bardziej czerpie pomysły z amerykańskiego forum być może bo zbytnio jak na naszym polskim napiszesz to nawet jeśli odpisze ktoś z znaczkiem Riot to jest to tylko pracownik który odpowiada ludzią ale nie wysyła im tego pewnie a Swoją drogą niech Riot załącza np takie podpisy graczy w sensie nicku danej osoby która ten skin wymyśliła a jeżeli to riot np danego skina wymyslił to symbol Riot Games by był :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...