Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkurzające ustawienia serwerów

PanKrokodyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wkurzającym ustawieniem serwerów mianowicie wchodzę na jakiś serwer w cs 1.6 gram sobie fajnie potem muszę zejść z kompa a następnie kiedy wchodzę w cs'a porobiły się dziwne rzeczy takie jak połączenie z serwerem od razu po odpaleniu gry zmieniona muzyka grafika gamemenu.res jest w folderze normalne a w menu pojawiają się serwery tamtej sieci nawet kontakt z H@ na skype (to jest dziwne) sprawdzałem spójność plików wszystko gra ale podczas zmiany aktualizacji nawet z 5 źródeł ten problem powraca i wszystko jest tak samo odinstalowałem cs'a i zainstalowałem jeszcze raz ( oczywiście na na steam) jeżeli ktoś zna jakąś radę proszę o odpowiedź

Opublikowano

No bo tamta sieć wgrala sobie taki plugin, który zmienia ustawienia gamemenu.res graczowi który gra na serwerze i jak wyjdziesz i wejdziesz w csa to już sie pokazuje.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Usuń gamemenu.res, wejdź do cs'a, wyjdź z cs'a i zaznacz gamemenu.res tylko do odczytu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nie chce mi się bawić w cytowanie :D dlatego napiszę w podpunktach

1. zaznaczyłem tylko do odczytu

2. ten serwer odwiedziłem tylko raz

3. szwinguś czytaj odpowiedzi wyżej :D

jest też taka zabawna sprawa że jak się bawię w opcjach Audio przykładowo przyciszam mp3 uruchamia mi się ten sam serwer :< nie wiem co robić mógł bym zostać na tej owej aktualizacji ale mam admina na jednym serwie i muszę się jakoś dogadywać z ludźmi (taka mała tusza serwera xD) jeżeli jest to konieczne mogę podać jednej osobie znającej się na sprawie skype i pokazać co i jak na udostępieniu ekranu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...