Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na czymś, co się kocha?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Jak zarobić na czymś, co się kocha? Od dawna interesuję się grami. Głównie na konsolę PS3. Mam większość gier od 2011 roku wzwyż. Przechodzę je świetnie się przy tym bawiąc. Lecz gry też nie są tanie jakby się wydawało. Jakaś, która miała niedawno premierą to koszt około 200 zł. Pytanie jest w jaki sposób mogę zarobić na tym co lubię czyli grając w gry? Nie jestem dobry w pisaniu recenzji więc wszelkie rzeczy z tym związane odpadają. Co do gier to gram tylko i wyłącznie na konsoli PS3. Nie mam żadnej nagrywarki. Lubię każdą "grywalną" grę przechodzić w 100%. Jednym słowem jestem łowcą trofeów i zbieram platyny. Hm, jestem w liceum i mogę wybrać profil informatyczny jeżeli będę tylko chciał.

Jakieś pomysły?

Opublikowano

poczekaj aż będziesz dorosły, załóż kanał na youtubie i zrób kanał swojego dziecka, nazwij go Miszor i czerp z tego hajs.

ew. idź na programowanie...

Opublikowano

Tak jak @up, najlepiej to jest chyba z Youtube.

Jeśli ktoś lubi bawić się w programowanie to i na tym można zarobić np. zrobić jakąś apkę na tel. i wystawić płatną za złotówkę = kupi Ci ją 100 osób i już jakiś tam hajsik, nie wspominając, że apki pobierane są czasami po kilka tysięcy ;) więcej pomysłów nie mam. :D

Opublikowano

Profil informatyczny raczej nie będzie dla ciebie, no chyba że oprócz grania lubisz też coś programować itd.

A zarobić to możesz jedynie na YT albo tak jak @up napisał jako tester gier, ale jak nie jesteś dobry w pisaniu recenzji to to odpada.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

może pójdź na testera gier :D

a gry które już przeszedłeś sprzedaj na allegro :p

41196912334212939960.png

Opublikowano

Aby zarobić na czymś co się kocha robić wystarczy to robić, zacięcie, długo i ambitnie ulepszać swoje umiejętności a tak przede wszystkim to po prostu to robić.

Opublikowano
Jeśli ktoś lubi bawić się w programowanie to i na tym można zarobić np. zrobić jakąś apkę na tel. i wystawić płatną za złotówkę = kupi Ci ją 100 osób i już jakiś tam hajsik, nie wspominając, że apki pobierane są czasami po kilka tysięcy ;) więcej pomysłów nie mam. :D

Jeszcze nie wspominając, że musisz zapłacić za wstawienie takiej apki i bodajże ją opłacać żeby się utrzymała w google play.

Hm, jestem w liceum i mogę wybrać profil informatyczny jeżeli będę tylko chciał.

Na profilu informatycznym, albo jakiejkolwiek szkole informatycznej nie gra się w gry...

@Top

Recenzent, albo youtuber innej drogi chyba nie ma.

Opublikowano

Niech ktoś jeszcze napisze, żeby poszedł na YT albo testera, bo raz to za mało. ^^

Może kiedyś stworzysz jakąś własną grę, naucz się jak to robić i rób gry, które będą wszystkich jarać jak nadchodzące GTA V. ;P

Opublikowano

Niech ktoś jeszcze napisze, żeby poszedł na YT albo testera, bo raz to za mało. ^^

Może kiedyś stworzysz jakąś własną grę, naucz się jak to robić i rób gry, które będą wszystkich jarać jak nadchodzące GTA V. ;P

Aby tworzyć gry trzeba się z tym niestety urodzić i wieloletnią pracę w tym kierunku.

Autor@

Spróbuj nagrywać serie z najnowszych gier na YT.

Opublikowano

"jak zarobić na czymś, co się kocha"

1.znajdz dziewczyne

2.pokochaj ją

3.postaw pod latarnią

4.zarabiaj na niej

5.ciesz sie forsą

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...