Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych słuchawek

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuje dobrych słuchawek, głownie do rapu. Przeznaczyć chce 200zł ale mogę przekroczyć do 250zł jak zajdzie potrzeba. Zależy mi na: dobrym i czystym dźwięku, miękim obiciu żeby uszy się nie męczyły. Planuję nosić je po mieście i w szkole, więc raczej jakiś przystępny wygląd. Proszę o radę ludzi którzy się znają gdyż ja w tym temacie zielony. Z góry dziękuje.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Dobrymi słuchawkami do gier są Creative Fatality. Różne masz modele, to już możesz wybrać. Oczywiście także nadają się do słuchania muzyki, a co do wyglądu to sam się zorientuj czy Ci się podobają.

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem Senheisery HD 201 i jestem bardzo zadowolony - ale to inny przedział cenowy tego modelu. Natomiast samą firmę jak najbardziej polecam. ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mam Prestigio PHS3 i jestem z siebie dumny że wybrałem te a nie inne. Świetny dźwięk w słuchawkach, mikrofon 0 szumów, bardzo dobra jakość, CENA jedynie 100zł. Tak czy siak w tych czasach płacisz za firme nie za towar (przykład mikro blue yeti lub buty nike)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...