Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Boty a pt

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam Pytanko. chcę korzystać z fb. Brakuje kont i mam pytanko.

Chcę podexpić konta do FB najpierw dropkiem 35 a potem główną postacią 70. Pytanie jest takie, czy jak zbanują konta za FB to nie pobanują mi dropka i głównej postaci ? mogą dojść po logach,przez to że miałem je w pt ? Wiem,że po handlu sprawdzić IP a po tym,że byłem z tymi postaciami w pt też ?

Opublikowano

Siemka,mam Pytanko. chcę korzystać z fb. Brakuje kont i mam pytanko.

Chcę podexpić konta do FB najpierw dropkiem 35 a potem główną postacią 70. Pytanie jest takie, czy jak zbanują konta za FB to nie pobanują mi dropka i głównej postaci ? mogą dojść po logach,przez to że miałem je w pt ? Wiem,że po handlu sprawdzić IP a po tym,że byłem z tymi postaciami w pt też ?

Tak , mogą dojśc po logach że postać była podexpiana przez taką postać . Osobiście nie polecam Ci używania hacków na pl'u bo często kończy się to banem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Bana za samo podexpianie nie dostaniesz jak będziesz używał FB. Rozmawiałem z GM'em ale to już kupę czasu temu na Arkantesie jak dopiero s14 wychodziło.

Powiedziała mi ta miła pani, że banując bota zapisują sobie IP (Zakładam, że mają obszerne logi z logowań na konta w których są te IP bardzo dobrze zapisane).

Po tym IP szukają kolejnych i banują. Co najwyżej możesz wyłapać bana bocąc na FB postacią 30 lvl i jednocześnie lecąc na cheatach główna postacią, bo gwarantowane masz to, że GM po zbanowaniu FB i sprawdzeniu IP tpnie się do ciebie (do głównej postaci). Nie wiem czy teraz banują za powiązania IP z botem wszystkie konta, bo nie gram ale kiedyś nie banowali w ten sposób na 100% :)

Ogółem mogą cie dorwać po logach z handlu (Też takowe są) - Ale jakoś nie wierze, że chce im się tak głęboko grzebać, robią co mają zrobić i wychodzą z gry tak jak każdy. Mało takich GM'ów grzebiących dokładnie w logach i porównujących IP, zależy jaki "milicjant" trafi na twojego botka.

Może też cie na pohybel zbanować za multikonta - to raczej rzadko spotykane.

Moim zdaniem zostawiając fishboty na noc (nie grając w tym czasie na głównej postaci), wyrzucając itemy z fishbota na ziemie i podnosząc główna postacią nie dostaniesz bana. GM'owie na PL'u są po prostu leniwi, tylko na solarze jest taki "milicjant".

linki poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...