Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa o zwolnienie ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym się zapytać o zwolnienie.

Chciałbym załatwić zwolnienie z WF na rok czy tam nawet na pół roku, mój problem polega na tym, że na nodze w pewnym miejscu wyrosło mi tak jakby kółeczko, gdy stoje prosto nie widać tego i mnie to nie boli, gdy chwilę będę kucał to zaczyna mnie to boleć i widać te kółko, lub gdy pracuję to boli mnie w tym miejscu.

Byłem u rodzinnego i nie do końca wiem co to jest, lekarz jedynie powiedział, że to nic groźnego i żeby tak zostało jak jest, a mówiłem mu że to mnie boli.

Jest szansa załatwienia zwolnienia gdy przyjdę ponownie do niego z tą nogą ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zawsze jest taka szansa jeżeli cie boli gdy kucasz itp to lekarz ci może wypisać takie zwolnienie na rok jeżeli nie chce ci wypisać to powiedz że jak masz ćwiczyć gdy cie to boli podczas kucania.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Rekrut
Opublikowano

Spròbuj umòwic sie na wizyte u prywatnego lekarza , rzucisz mu hajs na biòrko a on Ci wypisze zwolnienie.

JrCU7.png

Opublikowano

prywatny lekarz i przy okazji pomoże ci sam wiem bo było u lekarza z moim kolanem bo nakó*** mnie powiedział że to od dorastania tydzień mija a mnie dalej te kolana napie*** więc poszedłem prywatnie ja tam wchodzę a tam ten sam lekarz 0_o po 30 min gadania badania dostałem skierowania na badania itp i co że 100 zł w plecy ale wiem co mi kur** przynajmniej było nie pójdziesz prywatnie to zapomni

Opublikowano

Jasne, że jest zwolnienie, ja miałem tam za free, idziesz prywatnie, dajesz mu kasę i jest zwolnienie na rok. ;-)

W sensie płaci się za spotkanie a nie za zwolnienie ? :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Musi Ci napisać zwolnienie, jeżeli Cię to boli to nie możesz tego "przemęczać" a jak nie będzie chciał to sypnij mu 50 zł i masz zwolnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...