Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudełkowa wersja gry, a demo

MrGrzywus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem niedawno wersje pudełkową Diablo III oraz dostałem kody na uruchomienie kont. Problem jest w tym że kiedy zabiłem króla szkieletów ujawnił mi się komunikat że muszę kupić coś tam.. lecz moim zdaniem jest to dziwne ponieważ wydałem na diablo ponad 200zł więc muszę jeszcze dopłacać ?.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jeśli kody dostałeś założone tam gdzie zazwyczaj jest instrukcja, to są to kody do dem. Wow to także darmowe demo do 20 lv. :) klucz znajduje się naklejony pod płytą (przynajmniej powinien)

@Może instalowałeś z płyty ale podałeś kod do dema.

demo pozwala nam przejść grę właśnie do momentu zabicia króla :)

Napisz jeśli pomogło

Opublikowano

Owszem dostałem kod do zabicia króla lecz wpisałem również kod z pudełka pod płytą. Jest to kod umożliwiający pełną grę. Więc nie wiem w czym problem.Kiedy wpisuje go pisze że został wykorzystany.

@Up. Wpisywałem wiele razy i cały czas komunikat że został wykorzystany. Ale nadal mam gre Starter.

Opublikowano

Gre zakupiłem ponad rok temu więc moge już nie pamiętać ale myślę że najpierw wpisałem kod z kartki który dostałem a następnie kod spod płyty. Ale to tylko i wyłącznie przypuszczenia.

Opublikowano

Troche dziwna sprawa i sam sie plączesz w tym co piszesz ... w pierwszym poście piszesz ze kupiłes niedawno gra a potem że rok temu... mała różnica ?? przespałeś rok ??

Wg mnie sprawa wygląda tak - kupiłeś gre na allegro, ktoś zamias dac Ci klucz do gry dał demo, to jedyne wytłumaczenie :) jak bys miał prawidłowy klucz to po szkielecie byś sobie sam poradził bo wszystko jest wyjaśnione co musisz zrobić z kluczem.

Kolejna sprawa - skoro instalowałeś wszystko jak trzeba to nie powinieneś wogle mieć opcji zakonczenia gry po szkielecie, taka opcje ma JEDYNIE DEMO.

Oszukali Cie i wydałeś 200 zł w błoto ;) swoją droga to gra chodzi po 150zł ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...